Virágoztasd fel kapcsolatotokat párkapcsolati kártyákkal!

Megérkezett végre a tavasz, amikor újra kizöldülnek a fák és virágba borul a természet – virágoztasd ki újra kapcsolatotokat is! Csempészd vissza az órákon át tartó, mély beszélgetések szépségét, és találjatok rá újra közös értékeitekre – segítenek benne a Párkapcsolati kártyák.

Párkapcsolati kártyák a minőségi időtöltésért

Egy kapcsolat elején még minden pillanatot közös csodának éltek meg, minden egyes nap egy újabb élmény. Idővel azonban a hétköznapok átveszik az uralmat, a mély beszélgetések pedig ritkábbá válnak. 

Ám ahogyan a természet tavasszal új életre kap, ti is meg tudjátok újítani a közös élményeket! Próbáljátok ki párkapcsolati kártyáinkat, beszélgessétek át az éjszakát és fedezzétek fel újra közös értékeiteket!

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

Csak elkezdeni nehéz, aztán máris meglátjátok, milyen jó tényleg beszélgetni egymással. A kommunikáció ráadásul a boldog, tartós kapcsolatok alapja is, ezért mindenképp megéri nagyobb hangsúlyt fektetnetek rá.

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

Fedezzétek fel kapcsolatotok értékeit és mindazt, ami összeköt titeket pozitív pszichológiai alapokra épülő párkapcsolati kártyák segítségével! A kérdések megválaszolásával könnyedén egymásra hangolódhattok, újra felfedezhetitek egymást.

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

Pozitív fókuszú kérdésekkel meghitt légkört, mély beszélgetést építhettek ki, közben pedig kapcsolatotokat is elmélyíthetitek. Beszélgessetek éjszakába nyúlóan és érezzétek újra egymás közelségét, azt a különleges kapcsot, ami összeköt titeket!

Sőt, csomagajánlatunkat kedvezményes áron, 10.490 forintért vásárolhatod meg!

Lepd meg vele a párodat!

Fedezzétek fel kapcsolatotok értékeit és mindazt, ami összeköt benneteket – pozitív pszichológiai alapokra épülő párkapcsolati kártyák segítségével! A kérdések megválaszolásával könnyedén egymásra hangolódhattok, újra felfedezhetitek egymást.

Válaszd a párkapcsolati kártyákat csomagban!

Három különböző pakli egyenként 55 kérdéssel – a csomaggal tehát hosszú időre biztosíthatod a minőségi időtöltést, mire pedig mindnek a végére értek, figyeld meg, már annyira belejöttök a beszélgetésbe, hogy abba sem hagyjátok!

Párkapcsolati beszélgetésindító kártyacsomag

11.970 Ft
helyett csomagban csak 

10.490 Ft

+ szállítási díj

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

3.990 Ft

+ szállítási díj

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

3.990 Ft

+ szállítási díj

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

3.990 Ft

+ szállítási díj

A Boldog párkapcsolat képlete - Online program 50% kedvezménnyel

A Párkapcsolati kártyák vásárlóinak ráadásul külön meglepetéssel készültünk: vágjatok bele tudományos alapokra épülő párkapcsolati tanfolyamunkba is óriási kedvezménnyel! 

A bárhol, bármikor végezhető online program leckéről leckére mutatja be a pozitív pszichológia kutatásokkal alátámasztott elméleteit és módszereit, melyekkel hosszú távon is boldogabbá, szorosabbá tehetitek kapcsolatotokat!

Leljetek rá a boldogan éltek, míg meg nem haltak… titkára, regisztrálj most az online programba, használd ki az 50%-os kedvezményt!