Pozitív énképet és önbizalmat fejlesztő, gyerekeknek készült CD, rajta 14, könnyen megjegyezhető, fülbemászó és azonnal énekelhető dallal.

Pozitív énképet és önbizalmat fejlesztő dalok gyerekeknek

A Világomban minden rendben van című, pozitív megerősítéseket tartalmazó gyerek CD óriási sikere után nagyon izgultam, hogy nem fogok tudni még egy ilyen motiváló, szerethető albumot készíteni a gyerekeknek. De a Repülj velem CD minden elképzelt számításomat túlszárnyalta.

Az új, Repülj velem CD-re 14 fantasztikus hatású, pozitív megerősítéseket tartalmazó dalt énekeltem fel Bagdi Kevin és a pápai Erkel Ferenc Ének Zenei Általános Iskola 3. Z. osztályos tanulóival. Mindegyik dalt pillanatok alatt megszerették, megtanulták a gyerekek. És imádták.

A dalok rendszeres éneklése játékosan segít fejleszteni az énképet és az önbizalmat, miközben a gyerekek nyitottabbak, optimistábbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek.

A dalok között megtalálod a slágergyanús Tükördalt is, amely 2 okból is különleges. Egyrészt a szövege nagyon könnyen megjegyezhető és szinte azonnal énekelhető. Másrészt, ha rendszeresen a tükör előtt éneklik a gyerekek, akkor hozzászoknak, hogy a tükörbe nézve mindig ezek a sorok jussanak eszükbe:

“Én vagyok a legjobb,
Mindenre képes vagyok,
Bátor vagyok és magabiztos,
Boldog gyerek vagyok.
Szerethető vagyok,
Könnyen barátkozok,
Jól érzem magam, ahogy vagyok,
Boldog gyerek vagyok.”

A Repülj velem CD dalai azoknak a gyerekeknek készültek, akiket szüleik boldognak, kiegyensúlyozottnak, életvidámnak és elégedettnek szeretnének látni, és ilyen jövőt is képzelnek el nekik.

A dalok lehetőséget adnak a szülőknek, a nevelőknek és a pedagógusoknak, hogy egy új, közös kapcsolódási pontot találjanak a gyerekekkel, miközben a pozitív élmények csodás életérzésekhez juttatják mindannyiukat. A dalokat a gyerekek egyedül, szülőkkel együtt vagy csoportban is hallgathatják és énekelhetik. Ezért kifejezetten ajánlom óvodák és iskolák számára is.

A CD-hez egy gyönyörűen illusztrált Dalosfüzetet is adok, amely a dalok szövegeit és kottáját tartalmazza, hogy még egyszerűbben és könnyebben megtanulhassátok a dalokat.

A Repülj velem gyerek CD nagyszerűen kombinálható a Boldogító erősségek kártyajátékkal, amely 43 csodásan illusztrált kártya és hozzájuk kapcsolódó 23 játékon keresztül segít felismerni és erősíteni a gyerekek erősségeit.

Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával

bagdyemoke„Kodály Zoltán, a zenepedagógia apostola lelkünkre bízta a zenélés, éneklés megszerettetését, hogy általa gyermekeink lelke képessé váljék olyan érzékenyen és finomhangoltan működni, mint egy Stradivari hegedű. Ezt az üzenetet képviseli, terjeszti, szolgálja ma Bagdi Bella: énekel, énekeltet, tanít, nevel, növeli a személyiséget a gyermekdalokkal, az éneklés és énekeltetés megszerettetésével.

Bagdi Bella dalai a lelki harmóniának és a kapcsolatok közös hullámhosszának, az empátiának a fejlesztői. Tanítók, nevelők, szülők daloljunk, énekeljünk együtt gyermekeinkkel Bella dalaival, hadd erősödjék kapcsolataink érzelemvilága, hogy megszülethessék az együttes élmény, összhang, harmónia.”

Prof. Dr. Bagdy Emőke, professzor emeritus, egyetemi tanár, klinikai szakpszichológus, európai kiképző pszichoterapeuta

Mit találsz a dobozban?

1 db Bagdi Bella – Repülj velem cd-t
1 db Bagdi Bella – Repülj velem dalosfüzetet

repuljvelemcd_es_dalosfuzet

 


Vedd meg csomagban olcsóbban!

MAXI GYEREKCSOMAG

maxi_csomag2

 

A Repülj velem CD még hatékonyabb az új, Boldogító erősségek kártyajátékkal együtt!

A Boldogító erősségek kártyajáték 43 személyiségfejlesztő kártyát és 23 fejlesztő játékot tartalmaz, amelyek segítenek megismerni és kibontakoztatni a gyerekek erősségeit, hogy kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és gondtalanul éljenek.

A csomag tartalma:

 • 1 db Repülj velem CD
 • 1 db Dalosfüzet a dalszövegekkel
 • 1 db Repülj velem dalok kottái akkordokkal letölthető pdf
 • 1 db Boldogító erősségek kártyacsomag
 • 1 db 23 játékot tartalmazó könyvecske a kártyákhoz

AJÁNDÉK: 50 tipp a boldog gyerek neveléséhez című letölthető E-book.

RENDELD MEG MOST 7 090 FT HELYETT CSAK 5 900 FT-ÉRT!

Button

Még nem ismered a Világomban minden rendben van CD-t?
Rendeld meg együtt az Óriási gyerekcsomagban kedvezménnyel!

ÓRIÁS GYEREKCSOMAG INGYENES HÁZHOSZÁLLÍTÁSSAL

Az Óriás gyerekcsomagban a most megjelent Repülj velem CD és a Boldogító erősségek kártya mellé a korábban óriási sikert aratott Bagdi Bella – Világomban minden rendben van gyerek CD-t és a hozzá készült Pozitív gyerek vagyok kártyát is megkapod. Utóbbiak játékos módon és a dalokkal segítenek fejleszteni a gyerekek pozitív gondolkodásmódját, hogy észrevegyék magukban, maguk körül azt, ami értékes, könnyebben elérjék céljaikat, magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá váljanak.

A két kártyacsomag remekül kombinálható egymással. A könyvecskében ehhez is találsz ötleteket.

A csomag tartalma:

 • 1 db Repülj velem CD
 • 1 db Dalosfüzet a dalszövegekkel
 • 1 db Repülj velem dalok kottái akkordokkal letölthető pdf
 • 1 db Boldogító erősségek kártyacsomag (43 kártya)
 • 1 db 23 játékot tartalmazó könyvecske a kártyákhoz
 • 1 db Világomban minden rendben van CD
 • 1 db Pozitív gyerek vagyok kártyacsomag játékleírással (60 db kártya)

AJÁNDÉKOK:

 • 50 tipp a boldog gyerek neveléséhez című letölthető E-book.
 • Ingyenes szállítás Magyarország teljes területére

Az Óriás gyerekcsomag megvásárlásával segíted, hogy Magyarországon egyre több gyermek vehessen részt a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programján, és ezáltal hozzájárulsz a lelki egészségük fejlődéséhez és kikezdhetetlenségéhez. Az Óriás csomag bevételének a 10%-át a gyerekek boldogságának a fejlesztésébe invesztáljuk.

RENDELD MEG MOST 14 090 FT HELYETT CSAK 11 900 FT-ÉRT INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Button