Beszélgetésindító kártyák

Ismerd meg legújabb termékeinket, a beszélgetésindító kártyákat, melyeket segítségül hívhatod párkapcsolatod fejlesztéséhez, de akár céljaid eléréséhez és a nehézségeiddel való megküzdésben is!

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez (beszélgetésindító kártyák)

A pozitív fókuszú beszélgetések lelkünkre, sőt még egészségünkre is pozitívan hatnak. Az 55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez kártyák kérdéseinek a megválaszolása nemcsak másokkal való kapcsolódásra teremt lehetőséget, de a lelki egészségünket is szolgálják.

Hol használható? 

  • Barátokkal baráti összejöveteleken
  • Friss pároknak ismerkedéshez
  • Különféle családi, baráti ünnepségeken
  • Meghitt estéken vagy minőségi időtöltéskor a pároddal
  • Négyszemközti beszélgetéseken
  • Önismereti csoportokon

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára (beszélgetésindító kártyák)

Az 55 pozitív fókuszú kérdés párok számára kártyák a kérdések megválaszolásán keresztül segítenek közelebb kerülni egymáshoz. A kérdések a kapcsolatotok értékeit, felismeréseit, vagy ha úgy tetszik „kapaszkodóit” járja körül, amely megtart benneteket jó és nehezebb napokban egyaránt.

Ezek a kérdések egyfajta belépőjegyek egymás belső világába, melyek segítségével könnyebben egymásra hangolódhattok. Segít egymás felé odafordulni, teret ad arra, hogy egymást meghallgassátok, és segít tudatosítani, mi az, ami jól működik, mire van a másiknak szüksége, mi az, ami fontos számotokra és milyen irányba szeretnétek fejlődni tovább.

Azok a párok, akiknek részük van tartalmas, mély beszélgetésekben, boldogabbak és nagyobb eséllyel maradnak együtt hosszú távon.

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez (beszélgetésindító kártyák)

  • A kártyák segítenek közelebb kerülni egymáshoz
  • Segítenek megerősíteni a biztonságérzetet és a kötődést
  • Támogatja az egymás felé való odafordulást

Az 55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez a pozitívumok hangsúlyozásával kártyák segítenek a pozitív közeledésben, a kártyákon található pozitív fókuszú kérdések segítik a kapcsolat elmélyítését, amely ezáltal nyugodtabb, meghittebb lesz és összességében mindketten sokkal jobban fogjátok érezni magatokat benne.

Érdemes megválaszolni a pár mindkét tagjának egymástól függetlenül a kártyán szereplő kérdéseket, akár írásban is.

Nem csak többet tudtok meg a másikról, hanem ez lehetőséget ad kapcsolatotok elmélyítésére és a pozitív kapcsolódás megteremtésére is.

55 kérdés, amelyek segítenek a céljaid kitűzésében és elérésében

A kérdések megválaszolása segít tisztábban látni a céljaidat, és egyfajta keretet is ad a megvalósításnak. Ahogy a mondás tartja, egy jól feltett kérdés, szinte megválaszolja önmagát. A kérdésekre válaszolhatsz egyedül, vagy csinálhatod valakivel, valakikkel együtt is. A válaszokat érdemes leírnod, mert minden, amit lerísz, segít rendet rakni a gondolataidban és tehermentesíthetnek lelkileg. A kérdések megválaszolása megtámogatja a jövőtervezést, segít tisztázni, mik a legfontosabb vágyaid, céljaid, mik a prioritások most az életedben. Konkrét célok nélkül olyanok vagyunk, mint egy hajó a tengeren, úti cél nélkül: csak sodródunk.

55 kérdés, amelyek segítenek a nehézségekkel való megküzdésben

A PROBLÉMA MEGOLDÁSA A TE KEZEDBEN VAN! Mindennapi életünk során önkéntelenül adódnak problémák. Ha a megoldás keresésére fókuszáljuk a figyelmünket, a probléma átalakulhat kihívássá. Ha jobb kérdéseket tudunk feltenni magunknak egy nehézséggel, egy problémával kapcsolatban, akkor a válaszaink is jobbak, segítőbbek lesznek. A kártyákon található kérdések abban támogatnak, hogy egy bizonyos távolságból szemléld a problémát, ami már maga is egy jó segédeszköz a megoldásban. Mindannyian megtapasztaltuk már, milyen az, amikor eláraszt minket egy probléma, ki se látszunk belőle, csak körbe-körbe haladunk, és nem előre. A kiutat sokkal könnyebben megtaláljuk, ha új nézőpontokat is beviszünk a helyzetünkbe. A csomagban található 55 kérdés segít könnyebben elviselni, feldolgozni egy nehéz tapasztalatot, és hozzásegíthetnek, hogy értelmet találjunk a szenvedésben. A kérdésekre válaszolhatsz egyedül, vagy csinálhatod valakivel, valakikkel együtt is. A válaszokat érdemes leírnod, mert minden, amit lerísz, segít rendet rakni a gondolataidban és tehermentesíthetnek lelkileg.

sheds plans Hip Roof Shed Plans 10×18 Clerestory Dormer Shed Plans 20×12 Bali Out Call Message kingdom357 gospin123 kontes123 pasar123 raja123 respin123 sakti123 virgo123 cuan123 bule77