Beszélgetésindító kérdések minden helyzetre

Veled is gyakran megesik, hogy jól jönne egy kezdőlöket a beszélgetésben? Időnként nem találod el a hangot vagy épp csak nem jut eszedbe valami frappáns, amivel megtörhetnéd a jeget? Hidd el, sokan vagyunk így ezzel, ezért is hívtuk életre a beszélgetésindító kérdések kártyáit – immáron 8 témában, rengeteg helyzetre.

10.000+ eladott kártyapakli!

Legyél az, akivel mindenki szeret beszélgetni!

A kommunikáció nagy kincs, amivel új kapcsolatokra tehetsz szert, belophatod magad az emberek szívébe és elmélyítheted meglévő kapcsolataid. Ezek a gondosan összeválogatott beszélgetésindító kérdések segítségedre lesznek, hogy ne feszengj a beszélgetés során, hanem nyugodt, valós önmagad adhasd.

Tematikus beszélgetésindító kérdések

A paklikban 55 beszélgetésindító kérdést találsz, amikkel mindig lesz mit kihúznod a tarsolyodból, ha nem tudod, hogyan menj oda valakihez, keltsd fel érdeklődését vagy ha egy pillanatra elakadnál a beszélgetésben.

4.390Ft

55 kapcsolatépítő kérdés családoknak

Sajnos sok családban marad el a mély kommunikáció a rengeteg napi teendő közepette, idővel pedig már nehezebb is visszaépíteni a mindennapokba. A beszélgetésindító kérdésekkel újra megnyílhattok egymás felé és elmélyíthetitek a családi köteléket.

Fedezzétek fel újra a minőségi, tartalmas beszélgetések szépségét! A kérdéseket és beszélgetés témákat ráadásul a pozitív pszichológia jegyében állította össze szakmai csapatunk, így a társalgáson kívül egyéb pozitív hatásait is érezhetitek:

 • szorosabbra fűzhetitek a családi kötelékeket
 • újra felfedezhetitek egymás értékeit
 • közösen tehettek együtt megfogalmazott céljaitokért, vágyaitokért
 • együtt fejleszthetitek magatokat

Csomaggal jobban jársz! 

Családi beszélgetésindító kártyacsomag 13.170 Ft helyett 10.990 Ft!

4.390Ft

55 kérdés, hogy a gyerekek szívesen meséljenek magukról

Gyerekfejjel gondolkodni, gyerekszájjal beszélni nem is olyan könnyű. Ezekkel a beszélgetésindító kérdésekkel azonban könnyen egy hullámhosszra kerülhetsz a gyerkőcökkel, hogy bátran megnyíljanak feléd.

A kedves és ötletes kérdések segítségével te is könnyedén érdeklődhetsz a gyerekek felől a saját nyelvükön a baráti társaságban, családi összejöveteleken, munkahelyi eseményeken. De használhatod őket otthon a saját gyermekeid körében is, ha egy nyitott, őszinte, jókedvű beszélgetésre vágysz velük.

Csomaggal jobban jársz! 

Családi beszélgetésindító kártyacsomag 13.170 Ft helyett 10.990 Ft!

4.390Ft

55 vicces kérdés a vidám beszélgetésekhez

A humor hasznos eszköz, amivel megtörheted a jeget, emelheted a hangulatot és másokat is jókedvre deríthetsz. Vicces beszélgetésindító kérdéseink megalapozzák a derűs beszélgetést.
A kártya hasznodra lesz ebben: szórakoztató, vicces kérdések egész tárházát találod meg bennük. Segítségükkel egy vidám, nevetéssel teli beszélgetés irányába terelheted a társalgást, és biztosíthatod a remek közös szórakozást.
Ezek a vicces kérdések ráadásul nem csak pillanatnyi nevetést váltanak ki, de hosszan tartó, szórakoztató társalgási lehetőséget is kínálnak. A legkülönfélébb témákat érintheted velük a könnyed csevejtől a világmegváltó eszmecseréig.

Csempéssz jókedvet a barátokkal töltött estékbe, családi összejövetelekbe, de akár az ismerkedésbe is ezekkel a vicces beszélgetésindító kártyákkal!

Csomaggal jobban jársz! 

Családi beszélgetésindító kártyacsomag 13.170 Ft helyett 10.990 Ft!

4.390Ft

55 beszélgetésindító kérdés ismerkedéshez

Beszélgetésindító kérdések, amelyekkel máris magabiztosabban léphetsz oda másokhoz és könnyebben alakíthatsz ki kapcsolatokat. A kártyákkal mindig lesz néhány találó témád, így könnyen megalapozhatod a kellemes társalgást.

 • Számtalan alkalom nyílik a jó beszélgetésekre:
 • a munkahelyeden, hogy jobban be tudj illeszkedni,
 • az ismerőseiddel, hogy barátokká válhassanak,
 • a barátaiddal, hogy még szorosabbra fűzhessétek kapcsolatotokat,
 • különféle események alkalmával kapcsolatépítésre,
 • de akár a családi összejövetelek alkalmával is, ha eleinte csend uralkodik.

4.390Ft

55 beszélgetésindító kérdés randizáshoz

Az első benyomáson rengeteg múlik, ezekkel a beszélgetésindító kártyákkal pedig a legjobb arcod mutathatod. A kérdésekkel ráadásul nem csak elindíthatod, de pozitív mederbe is terelheted a beszélgetést, hogy biztosan jól teljen az este – és legyen második randi is!

A kártyákon spontánnak ható, kedves, beszélgetésre sarkalló, ismerkedős kérdéseket találsz, amivel könnyedén megtörheted a jeget, és jó benyomást kelthetsz magadról. A kérdések átlendítenek a kezdeti nehézségeken, a mélyebb beszélgetésnél pedig már te is sokkal oldottabb leszel, így könnyebb megnyílnod, bátran felvállalni és megmutatni valódi önmagadat a másiknak!

 

Így igazán megismerheted a partneredet, és már az első időszakban szoros köteléket alakíthattok ki egymással, ami aztán ideális táptalaja lehet egy boldog párkapcsolatnak is.

4.390Ft

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

A pozitív fókuszú beszélgetések lelkünkre, sőt még egészségünkre is pozitívan hatnak. Az 55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez kártyák kérdéseinek a megválaszolása nemcsak másokkal való kapcsolódásra teremt lehetőséget, de a lelki egészségünket is szolgálják.

Hol használható? 

 • Barátokkal baráti összejöveteleken
 • Friss pároknak ismerkedéshez
 • Különféle családi, baráti ünnepségeken
 • Meghitt estéken vagy minőségi időtöltéskor a pároddal
 • Négyszemközti beszélgetéseken
 • Önismereti csoportokon

Csomaggal jobban jársz! 

Párkapcsolati beszélgetésindító kártyacsomag 13.170 Ft helyett 10.990 Ft!

Párkapcsolati beszélgetésindító kártyacsomag randi kártyával 17.560 Ft helyett 13.900 Ft!

4.390Ft

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

Az 55 pozitív fókuszú kérdés párok számára kártyák a kérdések megválaszolásán keresztül segítenek közelebb kerülni egymáshoz. A kérdések a kapcsolatotok értékeit, felismeréseit, vagy ha úgy tetszik „kapaszkodóit” járja körül, amely megtart benneteket jó és nehezebb napokban egyaránt.

Ezek a kérdések egyfajta belépőjegyek egymás belső világába, melyek segítségével könnyebben egymásra hangolódhattok. Segít egymás felé odafordulni, teret ad arra, hogy egymást meghallgassátok, és segít tudatosítani, mi az, ami jól működik, mire van a másiknak szüksége, mi az, ami fontos számotokra és milyen irányba szeretnétek fejlődni tovább.

Azok a párok, akiknek részük van tartalmas, mély beszélgetésekben, boldogabbak és nagyobb eséllyel maradnak együtt hosszú távon.

Csomaggal jobban jársz! 

Párkapcsolati beszélgetésindító kártyacsomag 13.170 Ft helyett 10.990 Ft!

Párkapcsolati beszélgetésindító kártyacsomag randi kártyával 17.560 Ft helyett 13.900 Ft!

4.390Ft

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

 • A kártyák segítenek közelebb kerülni egymáshoz
 • Segítenek megerősíteni a biztonságérzetet és a kötődést
 • Támogatja az egymás felé való odafordulást

Az 55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez a pozitívumok hangsúlyozásával kártyák segítenek a pozitív közeledésben, a kártyákon található pozitív fókuszú kérdések segítik a kapcsolat elmélyítését, amely ezáltal nyugodtabb, meghittebb lesz és összességében mindketten sokkal jobban fogjátok érezni magatokat benne.

Érdemes megválaszolni a pár mindkét tagjának egymástól függetlenül a kártyán szereplő kérdéseket, akár írásban is.

Nem csak többet tudtok meg a másikról, hanem ez lehetőséget ad kapcsolatotok elmélyítésére és a pozitív kapcsolódás megteremtésére is.

Csomaggal jobban jársz! 

Párkapcsolati beszélgetésindító kártyacsomag 13.170 Ft helyett 10.990 Ft!

Párkapcsolati beszélgetésindító kártyacsomag randi kártyával 17.560 Ft helyett 13.900 Ft!