20% kedvezménnyel a nyári kalandokhoz – június 30-ig!

Hála-híd

Személyiségfejlesztő kártyajáték

A Hála-híd kártyajátékkal új szemléletet kelthettek életre játék közben, miközben egymással való kapcsolatotokat is elmélyíthetitek. Fedezzétek fel ti is a hála erejét játékosan a családdal vagy a barátokkal! Játszhatjátok otthon, nyaraláskor, kikapcsolódáskor, hamarosan pedig boldogságfokozó erejét is megtapasztalhatjátok. Legyen részetek szórakoztató és inspiráló pillanatokban közösen a Hála-híd kártyákkal!

Erre számíts játék közben

A játék során mindannyian Hála-hidakat fogtok építeni, miközben saját élményeitekről, érzéseitekről meséltek egymásnak. Így egyre természetesebbé válik számotokra a hála kifejezése, ráadásul egymással is kapcsolódhattok.

A felmerülő témakörökön keresztül ráadásul egymáshoz is kapcsolódhattok. És ahogy haladtok a játékkal, a játékélmény is egyre mélyebbé válik, hiszen mind többet tudtok meg egymásról.

 

Amint pedig saját Hála-hidatokat formáljátok, úgy építitek saját szemléletmódotokat is. Idővel a mindennapjaitok során is érzékelni fogjátok a hála pozitív hatásait, a játék során tanultakat pedig mind átültethetitek a hétköznapokba.

A hála tudományosan igazolt hatásai

 

A hála ismételt gyakorlása új neuronális pályák kialakulásához vezet az agyban, így alapvetően hálásabb beállítottsághoz tud vezetni. Eleinte nem is olyan könnyű gyakorolnod, de a Hála-játék segítségével könnyen észreveheted mindazt a szépséget az életedben, amivel hálás lehetsz.

A rendszeres játékkal pedig a mindennapokban is megtanulhatsz hálásnak lenni, és életed sokkal elégedettebbé, boldogabbá teheted.

8 érv a hála gyakorlása mellett

A pozitív pszichológiai módszertan fontos részét képezi a hála gyakorlása. Sonja Lyubomirsky neves pszichológus és boldogságkutató ezekben határozza meg a hála gyakorlásának előnyeit:
1. A pozitív élmény pozitívabb lesz: a hála által a lehető legnagyobb megelégedettséget fogod tudni érezni élményeidben.
2. Kifejezése erősíti az önbecsülésed, hiszen segítségével rádöbbensz, mennyi mindent értél már el életedben.
3. Jó társad lehet az átkeretezésben, segítségével könnyebben küzdhetsz le akadályokat.
4. Könnyebben észreveszed a kedvességet, ami arra ösztönöz, hogy te is hasonlóan viselkedj.
5. Kapcsolataid értékének tudatosításával még inkább elmélyítheted őket, sőt, újabb kapcsolatokra is könnyebben szert tehetsz.
6. Kiegyensúlyozottabbá tesz: a hála elsajátítása segít legyőzni, hogy másokhoz hasonlítgasd magad.
7. Csökkenti a negatív érzelmeket: minél hálásabb valaki, annál kevésbé hatnak rá a negatív érzelmek és kisebb eséllyel lesz depressziós, szorongó vagy irigy.
8. Fenntartja a hálád: szintén fontos, hogy a hála gyakorlása segít megakadályozni, hogy túlzottan hozzászokj a jó dolgokhoz.

Fedezzétek fel a Hála-híd boldogságfokozó erejét!

Sajátítsd el a hála gyakorlását játékosan a Hála-híd kártyajátékkal! A kártyákon szereplő témakörök ihletadó forrásként ismertetik fel veletek a szépséget a saját életetekben, környezetetekben vagy akár a jelen pillanatban, mialatt a játékélmény is egyre mélyül, és egymásról is egyre többet tudtok meg. A Hála-hidak építése közben kapcsolataitokat is szorosabbra fűzhetitek, az itt tanultakat pedig a mindennapok során is alkalmazni tudjátok majd.

Kinek ajánljuk?

Családoknak, barátoknak, pedagógusoknak, segítő szakembereknek 6 éves kortól 2-6 játékos számára

Mit tartalmaz a doboz?

A doboz tartalma 6 db játékoskártya, 32 db témakártya, 22 db kérdéskártya és egy játékfüzet.

Mit mondanak, akik már játszottak a Hála-híd játékkal?

Nagyon Jól szórakoztam játék közben, megismertem játékostársaim olyan oldalát is, amit eddig nem. Rengeteg pozitív érzést generált bennem, amitől igazán jól éreztem magam.

Dombi Imréné, képző – Derecske

Ajánlom ezt a kártyát minden olyan korcsoportnak, ahol fontos az érzékenyítés és rácsodálkozás az élet apró örömeire. Nagyon jó volt megérinteni, megölelni egymást és fizikailag is hidat képezni egymás kártyái között. Az illusztrációk szépek és kifejezőek.

dr.Szabóné Regdon Mercédesz, Csömör

Segít megismerni egymást, mélyíteni a kapcsolatotokat. Ajánlom mindenkinek, aki közösséget szeretne építeni. A játék feltölt, gondolkozásra késztet, megismerést ad. Jó hangulatú, a pozitív dolgokra helyezi a fókuszt.

Holobrádi Sára óvónő, Százhalombatta

Barátság elmélyítő, társas kapcsolatépítő, ismerkedő, lélekemelő, jó vele játszani, önkifejező játék is. Jó hangulatú, pozitív érzelmeket generál.

Olivérné Kaldenekkerné Olivérné Judit Kerekegyháza

Ajánlom a hálakártyát baráti társaságoknak és családi összejövetelekre is.

Erdeiné Pusztai Judit magántanár, Szentes

Jó a kártyajáték, hangsúlyozza a hála fontosságát az életünkben. Izgalmas, tevékenykedtető, tanulságos. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt hasznos, családoknak kiemelten ajánlom.

Tomasovszky-Kiss Mónika pedagógus, Szentendre

Végig jókedvű pozitív, empatikus, örömteli, érzelmeket kifejező közösségben játszottam. Családommal, barátommal kijátszanám érzéseimet.

Pethő Veronika óvodapedagógus, Budapest

csomagban jobban jársz

Válaszd kapcsolódó tematikus kiadványainkat, így csomagban kedvezőbb áron juthatsz hozzá a Pozitivity Hála-híd kártyajátékhoz!

Hála-híd kártyajáték

5.990 Ft
helyett 20% kedvezménnyel most csak 

4.790 Ft

Hála-híd megerősítések csomag

A csomag tartalmazza a Hála megerősítések kártyacsomagot is!

10.480 Ft
helyett csomagban csak 

8.390 Ft

Hála-híd Family csomag

A csomag tartalmazza a Hála megerősítések kártyacsomagot és az eredeti Pozitivity Family társasjátékot is!

20.280 Ft
helyett csomagban csak 

16.990 Ft

Ingyenes szállítással!