Olykor-olykor mindenkinek jól jön a megerősítés motivációképp, de nem is sejtenéd, hogy milyen erő rejlik a pozitív megerősítésekben! Belső erőforrást, inspirációt jelentenek. Tematikus kártyáinkkal pedig Te is megtapasztalhatod erejüket!

Hogyan segítenek a pozitív megerősítések?

A pozitív üzenetek rendszeres ismételgetésével üzeneteket küldesz az agyadnak, amikkel idővel pozitív irányba fordíthatod énképed, felfogásod. Nem is kell hozzá sokat tenned, csak nap mint nap foglalkoznod vele és tudatosan ismételned magadban az üzeneteket. Az üzenetek kidolgozásában pedig segítségedre leszünk: válaszd hozzá új megerősítő kártyáinkat és tapasztald meg általuk a pozitív megerősítések hatását!

Ismered az önbeteljesítő jóslat elvét? 

Olyan jóslatokra, elvárásokra használják ezt, melyek saját maguk okozta hatásaik miatt valóra váltják önmagukat. Ezen alapulnak a pozitív megerősítések is: a saját magad által megfogalmazott és ismételgetett pozitív gondolatok idővel azt váltják ki, hogy valóban azoknak megfelelően fogsz tudni viselkedni, gondolkozni.

Számos kutatás támasztja alá, hogy a pozitív megerősítések milyen jótékony hatásokkal lehetnek az ember érzelmi állapotára, gondolkodására, életminőségére.

A pozitív megerősítések segítenek:

Növelni az önbizalmad

Erősíteni az önértékelésed

Javítani a teljesítményed

Pozitívabbnak lenned a világ felé

Csökkenteni a szorongást

Megbirkóznod a negatív gondolatokkal

Használd ki a pozitív megerősítések erejét kártyáinkkal!

Hála megerősítések

Apróságnak tűnhet, pedig a hála gyakorlása óriási hatással lehet jóllétedre! Általa elégedettebb lehetsz saját életeddel, kiegyensúlyozottabbá válhatsz és gyakrabban élhetsz át pozitív élményeket.

Lelkierő megerősítések

Olyan időkben, amikor elveszted az erőd, a motivációd, különösen szükséged van egy kis pluszra! A 60 pozitív megerősítést tartalmazó kártya mindegyikén egy csipet ösztönzést találsz, amikkel felébresztheted a benned rejlő hitet.

Önbizalom megerősítések

Sokkal több van benned, mint gondolnád – csak épp egy kis önbizalomra lenne szükséged, hogy ezt felismerd. Az önbizalom a sikeres élet és részben a boldogság kulcsa is, megerősítő kártyáinkkal pedig fokozatosan javíthatod saját önbizalmad.

Gyógyító megerősítések

Tested és lelked hihetetlenül erős, akkor is képes meggyógyulni, ha te már nem hinnéd. Nyerj hozzá erőt a gyógyító kártyákból, amik segítenek harmóniát teremteni a lelkedben és mentálisan támogatják a gyógyulásod.

Boldog párkapcsolat

Párkapcsolati hullámvölgyekben hajlamosak vagyunk csak a nehézségeket látni, pedig ott az a megannyi jó is a kapcsolatban. A párkapcsolati kártyák segítenek ezeket újra felismerni, általuk pedig erősíteni a pozitív kommunikációt.

Ideális társ bevonzása

Ideális társ bevonzása
Higgy benne, hogy méltó vagy a szeretetre és a boldog kapcsolatra! Kártyáinkkal javíthatod önbizalmad és kisugárzásod, hogy aztán nyitottan fordulj a világ felé és megtalálhasd az ideális társat.

Így használd a pozitív megerősítés kártyákat!

Válaszd ki, hogy melyik témá(k)ra van leginkább szükséged és rendeld meg a kártyapaklit. Ezután:
1. Minden nap válassz egyet tudatosan vagy bízd a dolgot az ösztöneidre, és csak húzz ki egyet a pakliból.
2. Olvasd fel magadnak (akár hangosan is) a kártyán szereplő megerősítést, majd hagyj egy kis időt magadnak, hogy érlelgesd a gondolatot
3. A nap folyamán többször ismételgesd magadban
4. Másnap folytasd egy következő kártyával
… hamarosan pedig érezheted is a pozitív megerősítések hatásait! Kezdj bele már ma, vedd meg a kiszemelt paklikat most!

csomagban jobban jársz

A megerősítés kártyákhoz csomagajánlatokat készítettünk, így akár más, tematikusan kapcsolódó kiadványokkal együtt, kedvező áron juthatsz hozzá. A kártyákat most bevezető áron vásárolhatod meg!

Hála megerősítések

3.990 Ft

Lelkierő megerősítések

3.990 Ft

Önbizalom megerősítések

3.990 Ft

Gyógyító megerősítések

3.990 Ft

Boldog párkapcsolat

3.990 Ft

Ideális társ bevonzása

3.990 Ft

Megerősítések kártyacsomag

23.940 Ft
helyett csomagban csak 

19.990 Ft

Ingyenes szállítással!

Hála kártyacsomag

A csomag tartalmazza a Pozitivity Hála-híd személyiségfejlesztő kártyajátékot is!

8.980 Ft
helyett csomagban csak 

7.990 Ft

Párkapcsolati kártyacsomag

A csomag tartalmazza mindhárom beszélgetésindító párkapcsolati kártyát is!

19.950 Ft
helyett csomagban csak 

14.990 Ft

Gyógyító csomag

A csomag tartalmazza az Érzelmi gyógyulás könyvet és 55 kérdés, amelyek segítenek a nehézségekkel való megküzdésben kártyákat is!

10.970 Ft
helyett csomagban csak 

9.490 Ft

sheds plans Hip Roof Shed Plans 10×18 Clerestory Dormer Shed Plans 20×12 Bali Out Call Message kingdom357 gospin123 kontes123 pasar123 raja123 respin123 sakti123 virgo123 cuan123 bule77