A pozitív gondolkodás társasjátéka, mely kikapcsol, fejleszt, összehoz!

A pozitív gondolkodás társasjátéka - kiváló ajándék baráti társaságoknak, családoknak, iskoláknak is!

bestseller_pozitivity.png

Több mint 20.000 eladott példány! most évindító ajándékkal!

Légy POZITIVITY!

A pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott és boldog élethez.


A POZITIVITY lépésről lépésre, játékosan, szórakoztatva mutatja be azokat a gyakorlatban is alkalmazható technikákat, amelyekkel a pesszimista gondolkodásmód optimistává alakítható, mely alapján a játékosok életkortól függetlenül, elvethetik magukban az optimizmus éltető magvait.

És hogy mindez miért fontos?

Mert az optimista szemlélet velejárója nemcsak a jobb hangulat, a jobb problémamegoldás, a jobb teljesítmény, hanem a nagyobb fizikai egészség is.
POZITIVITY segítségével, gyermekeiddel vagy barátaiddal közösen, most játékos formában fejleszthetitek és alkalmazhatjátok a pozitív gondolkodást!

„A játék nem puszta szórakozás, időtöltés, hanem fontos ismeretek szerzésének és kifejezésének módja, valamint a kínzó belső feszültségek csillapításának, az öngyógyításnak is eszköze.”

Ranschburg Jenő

​Boldogságórás vélemények

​A Boldogságórás pedagógusok és a gyerekek is szívesen játszanak a Pozitivity-vel

„Amint megkaptuk az ajándék Pozitivity társasjátékot, azonnal letéptük a borítóját, és áttanulmányoztuk. Izgatottan álltunk neki a játéknak! Nem csalódtunk, nagyon-nagyon élveztük. Köszönjük, hogy kitaláltátok, tökéletesítettétek és megvalósítottátok az ötletet! Reméljük, még lesz időnk többször is játszani vele!”

Radó T. Általános Iskola és EGYMI

„Novemberi témánk a társas kapcsolatok jegyében a “Pozitivity” társasjátékkal játszottunk. Már beszéltem az osztálynak a játékról és nagyon várták, hogy végre kipróbáljuk!
24 tanuló volt jelen az órán, ezért 6 csoportra osztottam őket, minden csoportba 4 tanuló került. Várakozásunkat felülmúlta a játék. Élvezték az együtt eltöltött hasznos játékidőt. Szinte mindenki meglepődött milyen gyorsan vége lett az órának, szívesen játszottak volna még. Így a következő osztályfőnöki órán folytatjuk!”

​Polgárdi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
​„Hálásan köszönjük a Pozitivity társasjátékot! A gyerekek nagyon szeretik és nehezen tudnak felállni a játék mellől. Valamint pedagógusként az a tapasztalatom, hogy nagyon jó alkalmat ad arra, hogy a gyerekek megismerjék egymás titkos ”bugyrait”, megoszthatják egymással az örömüket, bánatukat. Melyeket mindenki tiszteletben tart és természetesnek vesz. Sok területet megmozgat az ember lelkében, és hatalmas öröm, hogy egy ilyen fantasztikus dolgot használhatunk az iskolában. Egy-egy játék közben előtérbe kerül az öröm és némi bánat, ami a személyiségfejlődéshez remekül hozzájárul. Minden alkalommal, egy vidám, pozitív, oldott légkör érezhető, mikor játszhatunk minden pillanata örömünnep! Köszönjük szépen!”
​Rumini – 3.b. Bőcs

MI A POZITIVITY TÁRSASJÁTÉK?

A POZITIVITY társasjáték a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését, valamint a társ- és csoportismereti folyamatokat segíti. Hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához, erősíti az önbizalmat, és az erősségekre irányítja a figyelmet.
Megerősítéseket közvetít minden játékos felé, melyeket a többiek visszajelzései még hangsúlyosabbá tesznek. A játéktáblán való barangolás során a pozitív pszichológia szakértői által eredményesnek tartott boldogságfokozó technikákkal is újra és újra találkozhatnak a gyerekek és a felnőttek egyaránt.
A kisiskolásoktól a középiskolásokig bármelyik korosztály számára tartalmas és kellemes időtöltés lehet, és felnőttek számára is jó kikapcsolódási lehetőség. A játék jelentősen segíti a családtagok érzelmi kötelékének erősítését.
A másokkal töltött minőségi idő kulcseleme a boldog életnek és a kutatók szerint a boldogság receptjének legfontosabb összetevője is, mert a boldogság leginkább kapcsolataink minőségének függvénye. A POZITIVITY társasjáték pedig a minőségi időtöltésre ad lehetőséget, ahol jó hangulat, móka, kacagás tölti be a teret.
A játéknak feszültségcsökkentő és személyiségformáló hatása van. Fejleszti a játékosok problémamegoldó képességét. A POZITIVITY feladatain keresztül a játékosok megtanulják pozitív módon értelmezni a környezetüket és konstruktívan hozzáállni a kihívásokhoz. Hozzájárul az empátia képesség erősödéséhez, a segítőkészség fokozásához, a társak sikere feletti öröm érzéséhez.

Segítsünk magunknak és a gyerekeknek is kiszakadni a mindennapok nyomásából és a virtuális világból POZITIVITY partik szervezésével.

Teremtsünk bátran hagyományt, hívjuk meg a gyerekek barátait, felnőtt barátainkat, családtagokat is egy-egy játszmára!

A POZITIVITY kikapcsol, fejleszt, összehoz!

ÍME, NÉHÁNY RAGYOGÓ HELYSZÍN A POZITIVITY TÁRSASJÁTÉKBÓL,

amelyek bebarangolása valódi kalanddá teszi a pozitív gondolkodás megtanulását:

Az Optimizmus rétjén olyan helyzeteket kell felidéznetek, melyek bár nehezek voltak, mégis megláttátok benne a jót, a remek lehetőséget. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy a nehézségeket ne problémának, hanem megoldandó feladatoknak és lehetőségeknek lássátok.
A Célok kikötőjében meg kell neveznetek minél több saját és közös célotokat, amelyek minden nap örömmel töltenek el benneteket. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak sodródjatok az élet hullámain, hanem folyamatosan egy általatok jól meghatározott irányba haladjatok. Minél korábban tanulja meg valaki a célkitűzés fontosságát, annál tudatosabb felnőtt válik belőle!
A Jótett-tisztásnál felajánlhatjátok a következő dobásotok értékét valamelyik játékostársatoknak. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak győzni akarjatok, hanem érezzétek a nagyvonalúság és mások támogatásának felemelő erejét.
A Hála-pataknál egy percetek van arra, hogy minél több dolgot soroljatok fel, amiért hálásak lehettek. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a hiányra fókuszáljatok, hanem érezzétek: az életetek tele van olyan ajándékokkal, amelyekért hálásak lehettek.
A Megbocsátás erdejében fel kell idéznetek minél több olyan helyzetet, amikor sikerült megbocsátanotok valakinek (vagy saját magatoknak) és azt is, hogy milyen érzés volt megbocsátani. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a sérelmeitek határozzák meg az életeteket, hanem érezzétek a megbocsátás felszabadító erejét.
Az Apró örömök szigetén egy percig sorolhatjátok, ami örömöt okoz nektek, minél több elemet említetek, annál több jutalomszívet kaptok a perc leteltével. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csüggedjetek, ha néha nehéz helyzetben vagytok, hanem tudatossá váljon bennetek, hogy az élet számtalan apró örömöt tartogat a számotokra.
A Megküzdés-hegységben olyan problémás helyzeteket kell felidéznetek az életetekből, melyekre már találtatok megoldást. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne keseredjetek el, ha nehéznek tűnő kihívás előtt álltok, hanem próbáljatok belőle kihozni valami jót.
A Testmozgás-oromnál egy rövid gyakorlattal egy percen át kell megmozgatnotok egymást és a játékostársaitokat. Az egészséges lelki és szellemi fejlődéséhez hatalmas mértékben járul hozzá a rendszeres testmozgás! Ezek a feladatok nemcsak megmozgatnak, hanem megnevettetnek is.

KÁRTYÁK, AMELYEK MÉG ÉLVEZETESEBBÉ TESZIK A FELADATOKAT:

emlékidézések, megerősítések

játék közmondásokkal
negatív gondolatok átformálása
​pozitív értékek tudatosítása
feladatok, melyeket teljesíteni kell
utasítások a feladatok megoldásához

A GYERMEKED SZÁMÁRA KÖTELEZŐ A POZITIVITY TÁRSASJÁTÉK, HA:

NEM CSAK A GYEREKEIDDEL, HANEM A CSALÁDDAL, BARÁTAIDDAL IS JÁTSZHATSZ!

A POZITIVITY társasjáték nagyszerű időtöltés felnőttek számára is, mert a feladatokat úgy alakították ki a szakemberek, hogy játékosságuk ellenére – a gyerekekhez hasonlóan – a felnőttek számára is komoly jellemfejlesztő hatással bírnak, miközben a közösen töltött idő erősíti a kapcsolatukat.

A POZITÍV GONDOLKODÁS ELMÉLETI ALAPJAIT MEGISMERNI KÖNNYEBB, MINT A GYAKORLATBAN MEGVALÓSÍTANI

A társasjáték segít nektek abban, hogy cselekedni tudjatok, és ne akadjatok el a megvalósításban:

Együtt, csapatokban játszva, a gyakorlatban sajátíthatjátok el a pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen alapjait

A társasjátékban található feladatok és eszközök segítségével erősíthetitek az önbecsüléseteket és kapcsolatotokat egymással és a játékostársaitokkal

A POZITIVITY FEJLESZTŐI:

Bagdi Bella

a POZITIVITY szerzője, pszichológus, mindfulness tanár (MBSR, MBCT, MBA) és dalszerző-énekes

Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, 2014/2015-ös tanévben indította el a Boldogságóra Programot, amelyhez eddig több mint 1500 intézmény csatlakozott, aminek köszönhetően ma már több mint 100.000 gyermek és fiatal vehet részt Boldogságóra foglalkozásokon, amit a résztvevők sokszor csak „érzelemórának” hívnak. Bella küldetése, hogy munkásságával hozzájáruljon az emberek életének pozitív változásához a pozitív pszichológia eszközeivel. Legismertebb kiadványai a Boldogságóra könyvsorozatok, a Pozitivity fejlesztő játékok és a személyiségépítő dalai, amiben a zene és a pozitív pszichológia ereje találkozik. Legismertebb programjai: a Boldogságóra Program és az Erősségközpontú Oktatási Program. Bella erősségei: a kreativitás, a kíváncsiság, a tanulás szeretete, a hála, a megbocsátás és a szeretet.

TÁRSFEJLESZTŐK:

Tabajdi Éva

Iskolapszichológus, óvodapedagógus

​2014 óta tart boldogságórát a tanítványainak, a boldogságóra program fejlesztői csapatának a tagja.

Dobrova Zita

pedagógus

​2015 óta a boldogságóra program fejlesztői csapatának a tagja.

TUDTAD?

A pozitív gondolkodás emberek millióinak változtatta meg gyökeresen az életét és alapvetően fontos az egészséges élet megteremtése szempontjából.

Az optimista emberek körében:

A pozitív gondolkodást most egy olyan izgalmas társasjáték segítségével sajátíthatjátok el, ami közös kalandra hív titeket a csemetéddel és a barátaiddal, vidám gyakorlatok segítségével erősíti meg az önbizalmatokat, valamint a boldog családi és baráti köteléket.

Jelenleg nincs más társasjáték a világon, ami hiteles szakértők által kidolgozott feladatok segítségével segít neked és szeretteidnek a pozitív gondolkodás elsajátításában és életstílussá alakításában.

Ezzel a társasjátékkal, a gyerekeiddel és barátaiddal garantáltan elindultok egy sokkal boldogabb és örömtelibb élet felé, miközben lényegesen mélyül az érzelmi kötődés közöttetek.

Jelentősen megerősödik az önbizalmatok, ezáltal folyamatosan nagyobb és nagyobb célokat tűztök ki magatok elé, miközben egyre több ember életére lesztek pozitív hatással.

TIPPEK, AHOL JÁTSZHATTOK A POZITIVITY-VEL:

OTTHON

ISKOLÁBAN

NYARALÁSKOR

TÁBORBAN

SZÜLINAPOKON

ÖSSZEJÖVETELEKEN

MEGRENDELÉS

Csomagban kedvezőbb! Válassz a különböző Pozitivity csomagok közül!

POZITIVITY TÁRSASJÁTÉK

13.900 FT

+ SZÁLLÍTÁSI DÍJ

HÁLA-HÍD POZITIVITY CSOMAG

23.880 Ft helyett csomagban

19.900 FT

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

POZITIVITY CSALÁDI+ CSOMAG

23.800 Ft helyett csomagban

20.900 FT

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

POZITIVITY 4 TÁRSAS CSOMAG

45.600 Ft helyett csomagban

33.900 FT

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

​MÉG TÖBB VÉLEMÉNY

​Mit mondanak azok, akik már megvették a Pozitivity társasjátékot?

„​Nagyon jó volt a gyerekeket látni, hogy élvezték, belefeledkeztek a játékba. Megunhatatlan volt. Örültem, mert még a tanítási szünetben is játszották volna. Szuper, hogy a telefon nyomogatást is legyőzte!​”

​SZALONTAY LUKÁCSNÉ

„​Hatalmas élmény! A mindennapok része nálunk. Már a 3 éves kislányom is bekapcsolódott, ő is szívesen mesél. Eddig ő volt a szívecske osztó 🙂 Nővérem is megvette, nekik is nagyon tetszik! Felvidít! A gyerekek is nyitottabbak a mindennapi történésekre”
​DÁVIDNÉ KOVÁCS ILDIKÓ
„​​Óriási. Már több családtag is beszerezte, miután kipróbálták nálunk. Jó hangulatot teremt a családban, abszolút fejleszti a családi légkört”
​PAPP ISTVÁN
„​​Már az első kipróbálás során jobban megnyíltak a diákok. Könnyebben beszéltek önmagukról, és az érzéseikről. Ami nagyon fontos, hogy a játékot mindig az adott csoporthoz kell igazítani”
​GERECS BERNADETT
„​​​Izgalmas, váratlan, fordulatos, változatos, időnként vicces. Beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, élvezték a gyerekek, sőt a felnőttek is. A variálhatósága, színessége, aktivitásra sarkaló feladatai nagyon tetszenek”
​VICTOR JÁNOSNÉ
„​​​A lányom kapta a születésnapjára, hogy ki bírja beszélni magából a problémáit, és pozitívabban tudja szemlélni. Észrevettem, hogy elkezdte alkalmazni a pozitiv gondolkodást. Pszichológusok is tudják alkalmazni a nehezen megnyíló gyermekeknél”

​CZIGÁNY TERÉZ

„​​​​Csapatépítő tréningen játszottunk a játékkal, és nagyon élvezte mindenki! Komoly személyiségfejlesztő hatása van. Kiléptette az üzlettársaimat a komfortzónájukból. :)”

​MAXINÉ SALLAI ANIKÓ

„​​​​Tanár vagyok, és az órákon nagy hasznát tudom venni. Beszélgetésindító, közösségépítő ereje van. A gyerekek nagyon szeretnek vele játszani. Megtanít magunkról beszélni”

​PINTÉR SZILVIA

​„Fantasztikus élmény volt! Számomra különleges érzés jobban megismerni gyermekeim érzéseit, élményeit, nyitottságukat”

​KONTRAS KRISZTA

​„Gyermekeim is élvezték így sok gátlás, stressz feloldódott bennük”

​SKRABÁK ANIKÓ

​„Terápiás eszköznek is nagyon jó valamint a család olyan dolgokat tud meg egymásról, amit egyébként nem tudna”

​VASAS VIRÁG

​„​Nagy sikere volt a fiamnál, hetekig minden este játszani kellett vele. Nagyon jó volt együtt nevetni, jó dolgokról beszélgetni, megerősítést adni, kapni”

​KISS ANDREA

​„​Minden korosztálynál sikert aratott a játék, nagyon pozitív élmény volt, új oldaláról ismerhettük meg egymást”

​NÁNÁSI FERENC

​„​​Izgalmas és megerősítő. Sokszor megdöbbentő, könnyfakasztó lett, de nagyon élveztük minden pillanatát”

​SZŐKE CSABA

​„​​​Nagyon szeretünk játszani vele. Az egész családot feltölti szeretettel a játék! Otthon is és az osztálykiránduláson is nagy sikere volt! Az tetszik benne a legjobban, hogy nem a végső győzelem a cél!”

F​EKETÉNÉ KISS KATALIN

​„​​​Fantasztikus, pozitív élmény, remek kikapcsolódás. Egyre jobban mennek a játék feladatai, egyre nyitottabb rá mindenki. Felemeli a tudatszintet”

​BELLA SZANDRA

​„​​​A gyerekek, akikkel játszottam, nagyon szerették. Nagyon nagy sikere volt, kérték a következő pszichológiai foglalkozás alkalmával is. A pozitív szemléletet főleg az önbizalomhiányos, szorongó gyerekeknél szeretem használni”

​DULEBA NIKOLETTA

​„​​Szuper élmény! Gondolkodásra késztet, hogy pozitívan gondoljunk a társainkra”

​HORVÁTH KATALIN

​„​Nagyon szeretjük, szinte minden nap játszunk vele a 9 éves fiammal. Sokat segít az érzelmek, élmények feldolgozásában. Mindenki szereti, aki játszik vele. Az egész játék jó. Viccesek a zöld + narancssárga kártyák, de mélyreható a többi. Talán azt szeretjük a legjobban, hogy a végén összedobjuk a szívecskéinket, és közös képet rakunk ki belőlük, amit fotón rögzítünk. :-)”

​JUHÁSZ BEÁTA

​„​​​Elsőre viccesnek tűnt, de aztán megéreztük a pozitív mondanivalóját is, főleg azt, hogy ezt csak őszinte odafordulással szabad játszani. Nagyon nagy hatást gyakorolt rájuk az élmény, ahogy egyre jobban belemélyedtünk a játékba. Az tetszett, hogy ezt a játékot igazi őszinteséggel lehet játszani, mert ha valaki sumákol, az kiderül.”

​UHLARIK ANITA

​„​​Nagyon sokat segített az önértékelés fejlesztésében”

​BAKSAINÉ BAYER EDIT

​„​​​​Felszabadult kacagással játszottuk. Nagyon tetszett, a gyerekek is rajongtak érte”

​ANDRÁS MARIANNA

​„​​​Azok a gyermekek, akik részt vesznek benne örömmel teszik és én is örömmel ülök le velük, amikor kérik. Mindig nevetés és kellemes érzés társul a társasozáshoz”

​ÁRVA-SZABÓ ÁGNES

​„​​​​​Segítő beszélgetésnél és önismereti csoportban használom. Sok érzésre rávilágított. Nagyon szereti a család és a kollégák”

​CSERKUTINÉ HERÉDI ERIKA

​„​​​​A többi társasjáték összes jó tulajdonsága mellett nagyon személyes, mély érzelmeket előhozó. Összehozza, összehangolja a családot. A 14 éves fiam nagy örömmel társasozik, ez a játék is tetszett neki. Amikor megfogalmazhatta a régebbi emlékeket és amikor tőlem is hallhatott olyan dolgokat, amit talán eddig nem”

​BODNÁRNÉ BATÁR JOLÁN

​„​​​​​​Nagyon jó! A barátaim gyerekeivel játszottam és sok jó tulajdonságukat erősítette a játék”

​JAGICZA ZSOLTNÉ

​„​Jó, érdekes, hasznos. Sokat lehet belőle tanulni, és mindezt élvezettel. Szűk családi körben próbáltuk eddig, és mindenkinek elnyerte tetszését. Tetszik a gyakorlatiassága, a példák a hétköznapokból, és hogy van benne humor is”

​DULINNÉ SEBŐK ANDREA

​„​​​​​​​Nagyon szép igényes kivitelezés, jó kézbe venni. Mindenkinek tetszett, néha vicces helyzetek alakultak ki. A játék során felszínre kerül a személyiség olyan része, amit hétköznap palástolunk. Jó önismereti tanulás is”

​VASSNÉ SCHACHINGER MÁRIA

​„​​Interakcióra készteti azokat a gyerekeket is, akik különben nem keresnék egymás társaságát”

​FENYVESVÖLGYINÉ TÓTH ZSUZSANNA

​„​​​​​​​​Már az első játék megdöbbentő és sokkoló volt, hogy mennyire meg tudja nyitni a gyermeket. Játékos formában a ténylegesen mély gondolatait megosztja lányom, örömmel, gátlások nélkül”

​LUKOVICZKI ZSUZSANNA

​„​​​Nagyon pozitív élmény volt. Felszabadult légkör lett a játék közben rengeteg nevetés, és egymást jobban megismertük”

​SZERENCSI IMRÉNÉ

​„​​​​​​​​​Nagyon tetszett, a kislányom is élvezte, sok új dolog derült ki a játék során”

​HOMOLYA TÍMEA

​„​​​​Tetszett a család minden tagjának, pedig több generáció volt együtt a játékban”

​DR. FÖLDI ÁGNES

​„​​​​​​​​​​Nem hétköznapi játék. A különböző feladatok segítenek egyrészt önmagunkat, valamint a másikat is megismerni. Önbizalom növelő, bátorító játék”

​NYIKÁNÉ KOZÁK ZSUZSANNA

​„​​​​​Nagyon jó élmény, a gyerekek nagyon szeretik. Beszélgettem velük arról miért jó ez a társas, olyan válaszokat kaptam, hogy sokkal jobban megismerték egymást és saját magukról is elmondanak olyan dolgokat amit egyébként nem”

​BALOGH-CSIZMADIA LILLA

​„​​​​​​​​​​​Gyerekeim is nagyon szeretik és az egész család. Több ismerősnek ajánlottam és meg is vették. Gyermekeim osztályába is megvettük már. Valamint munkámban is használom. Családterápia során is és ajánlom a családoknak is!”

​SONKOLY ZSUZSANNA

​„​​​​​​Hatalmas élmény volt a játékkal játszani. Édesanyámmal például olyan dolgokról beszélgettünk, amiről eddig még soha sem”

​BUKOVENSZKI VIVIEN

​„​​​​​​​​​​​​Fantasztikus!!! Nagyon jót szórakoztunk, nevettünk. Utána csak pozitívan beszéltünk!”

​KÖHLER HELGA

​„​​Nagyon élvezzük. Szívesen játszunk vele, örülnek a gyerekek, ha előveszem”

F​EKETÉNÉ KISS KATALIN

​​„​​​​​​​Óriási! A 88 éves Nagyimat sose hallottam még ekkorákat kacagni :)”

 

​„​​​​​​​​Új oldalukról ismerheted meg a játszótársaidat. Gyerekeimmel hetente használjuk”

 

​„​​​​​​​​​​​​​Eddig nem ismert élményt hozott számunkra. Semelyik eddigi játékunk nem adott ennyit és nem adott ilyen mély belső ismeretet”

 

​„​​​​​​​​​Komolyan el kell gondolkodni egy-egy kérdésen, kell hozzá önismeret, jobban meg kell figyelni a társakat. Gyerekek nagyon szeretik a mozgásos feladatokat”

 

​„​​​​​​​​​​​​​​Feloldja a gátlásokat, beszélgetteti a gyerekeket. A mai világban nehezen nyílnak meg, de ez jó lehetőség rá”

 

​„​​​​​​​​​​Önismeret szempontjából nagyon érdekes, ezzel együtt a személyiséget is fejleszti.
Sokat nevettünk, és volt aki érdekes dolgokat tudott meg magáról. Önismeretre kényszeríti a játékosokat”

 

​„​​​​​​​​​​​​​​​​​A többi társasjátékhoz képest nekem nagyon tetszettek a kártyán lévő instrukciók és feladatok. Az egész család szereti együtt játszani. Kihívások elé állít, azáltal hogy vissza kell emlékezni pl. hogy mikor voltam bátor. Olyan dolgokra is rávilágít, ami felett általában elsiklik az ember figyelme”​

 

​​​„​​​​​​​​​​​​​​​Nekem felnőttként kifejezetten jó élmény volt, jót tesz a heti stressz levezetéséhez es a pozitív önértékelés erősítéséhez”

 

​„​​​​​​​​​​​​Szeretjük. Valóban sok pozitív élményt élhetünk meg játék közben, és rengeteg vidám percet is kaptunk a feladatok által”

 

MIKOR ÉRKEZIK MEG A TÁRSASJÁTÉKOM?

A megrendelt társasjáték 3 munkanapon belül biztosan nálad lesz, de igyekszünk 48 órán belül kiszállítani. A futár e-mailben küld értesítést a várható érkezési időről arra az e-mail címre, amit a csomag rendelésekor megadtál. Probléma esetén a futár telefonon is keresni fog, így közvetlenül tudsz egyeztetni vele, hogy biztosan megtaláljon.

NINCSENEK GYEREKEIM, VALÓ NEKEM ÉS A FELNŐTT BARÁTAIMNAK A TÁRSASJÁTÉK?

Minden korosztály játszhat a POZITIVITY társasjátékkal. Felnőttek és gyerekek külön-külön és vegyesen is. Minden feladat úgy lett kidolgozva, hogy minden generáció számára hatékonyan és szórakoztatva segítse a pozitív gondolkodás játékos elsajátítását és gyakorlását.

Szerezd meg a POZITIVITY társasjátékot, játsszatok együtt minél többet teljes szívből és felszabadultan, végezzétek el a feladatokat a legjobb tudásotok szerint, és mielőtt észrevennétek, máris egy csodálatos új életet éltek!

© Copyright 2023 | Mentalfocus Kft. | Minden jog fenntartva!