Imaterápia könyv

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan segíthetsz magadon úgy, hogy ne csak a problémáidat oldd meg, hanem azt is megtanulhatod, hogyan lehetsz boldogabb és elégedettebb az életeddel az imaterápia módszerének a segítségével.

3.900 Ft

Élni jöttem könyv és CD

Az Élni jöttem könyv útmutatót nyújt, hogyan építheted fel azt, amit Arisztotelész jó életnek” nevez. A pozitív pszichológusok a jó élet összetevőinek az emberi erősségeink használatát tartják, melyek segítik életünk kiteljesedését. A könyv mellékletében található 12 dal egy-egy erősséghez kapcsolódik, melyek összefüggésben állnak az élettel való elégedettséggel, a jólléttel és hozzásegítenek életünk kibontakozásához. 

4.990 Ft

Iránytű a boldogsághoz könyv

Hogyan használd fel a legújabb agykutatások eredményeit arra, hogy boldogabb jövőt teremts magadnak?

Készen állsz egy olyan útra, amely az életed növekedéséhez, kiteljesedéséhez vezet, ahol fokozatosan jóllétet és lelki békét teremthetsz magadnak?

4.900 Ft

POZITIVITY JÁTÉKCSALÁD

A Pozitivity kiadónk bestseller terméke. Közvetlen visszajelzések alapján több ezer család kedvenc társasjátéka. A Pozitivity játékcsalád idén három új fejlesztő társasjátékkal és számos kapcsolódó termékkel bővült.