Közeleg az anyák napja, a nap, amikor visszaadhatjuk az édesanyáknak mindazt, amit egész évben értünk tesznek. Mi lehet ehhez méltó ajándék anyák napjára? Idén a virág mellett ajándékozz valami különlegeset és igazán szívhez szólót: lepd meg édesanyád a 100 ok, amiért jobb veled a világ, édesanyám c. könyvvel!

„Az anyák azok a nők, akik hihetetlen dolgokat tesznek minden nap, anélkül, hogy bármit is várnának érte cserébe.
Ők a világ igazi hősei.”

Donna Ball

100 ok, amivel jobb veled a világ, édesanyám!

Nehéz összefoglalni azt a rengeteg szépet, amit édesanyáinknak köszönhetünk. Mi mégis megpróbáltuk, ebből pedig megszületett a könyv, ami egyben tökéletes ajándék anyák napjára! Bátran egészítsd ki saját gondolataiddal, add hozzá saját élményeid vagy szemezgess közös élményeitekből, mielőtt átadod édesanyádnak.

Rendeld meg mihamarabb, és lepd meg vele édesanyád anyák napjára!

lepd meg édesanyád különleges ajándékkal!

Ajándékkönyvünkben minden az édesanyákról szól. Lapjain összegyűjtöttük mindazokat az értékeket, tetteket, amikért nap mint nap hálásak lehetünk nekik, és amikkel minden egyes nap szebbé teszik a világot.

A könyvvel nem csak egy kedves ajándékot adsz át, de szíved minden szeretét is kifejezheted, közös emlékeiteket is felevenítheted.

A könyv paraméterei: kemény borító,128 oldal. Kiadó: Mental Focus

Megrendelés

Ajándékozd meg édesanyád ezzel a kedves kis könyvvel, és nemcsak, hogy mosolyt csalhatsz az arcára, de szívét is megmelengeted.

100 ok, amiért jobb veled a világ, édesanyám könyv

3.990 Ft helyett bevezető áron május 31-ig

3.490 Ft

+ szállítási díj

Ajánljuk még az ajándékkönyv mellé:

További kedves ajándékok most kedvezményes áron.

sheds plans Hip Roof Shed Plans 10×18 Clerestory Dormer Shed Plans 20×12 Bali Out Call Message kingdom357 gospin123 kontes123 pasar123 raja123 respin123 sakti123 virgo123 cuan123 bule77