UTOLSÓ DARABOK! A KÉSZLET HAMAROSAN ELFOGY!

Meghitt téli beszélgetések párkapcsolati kártyákkal

A komor, hideg téli estéken nincs is jobb, mint az otthon melegében pihenni és kellemesen beszélgetni azzal, aki mindennél fontosabb számodra. Segítségként bontsatok ki hozzá egy paklival a párkapcsolati kártyák közül!

Már több mint 10.000-en választották!

Vigyetek melegséget a hűvös téli estékbe!

Kint már sötét és hideg van, ám bent még előttetek az egész este, hogy megtöltsétek meghittséggel. A párkapcsolati kártyák segítenek benne, hogy tartalmas és mély beszélgetésekkel telhessenek az esték. Helyezkedjetek el kényelmesen a kanapén, osztozzatok egy puha pokrócon és bontsatok ki egy pakli kártyák – aztán kezdetét is veheti az egész estén át tartó beszélgetés.
Több ezer pár próbálta már párkapcsolati kártyáinkat, hogy boldogabb és harmonikusabb legyen kapcsolatuk. Legyetek köztük ti is!

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

Csak elkezdeni nehéz, aztán máris meglátjátok, milyen jó tényleg beszélgetni egymással. A kommunikáció ráadásul a boldog, tartós kapcsolatok alapja is, ezért mindenképp megéri nagyobb hangsúlyt fektetnetek rá.

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

Fedezzétek fel kapcsolatotok értékeit és mindazt, ami összeköt titeket pozitív pszichológiai alapokra épülő párkapcsolati kártyák segítségével! A kártyákkal könnyedén egymásra hangolódhattok.

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

Pozitív fókuszú kérdésekkel meghitt légkört, mély beszélgetést építhettek ki, közben pedig kapcsolatotokat is elmélyíthetitek. Beszélgessetek éjszakába nyúlóan és érezzétek újra egymás közelségét, azt a különleges kapcsot, ami összeköt titeket!

Sőt, csomagajánlatunkat kedvezményes áron, 10.490 forintért vásárolhatod meg!

Tartalmas beszélgetések és közös élmények párkapcsolati kártyákkal

Annyi inger ér minket a mindennapok során, hogy sokszor már épp azzal maradnak el a tartalmas beszélgetések, akivel igazán fontos lenne. Mélyítsd el újra kapcsolatotokat azzal, hogy visszahozod az órákon át tartó beszélgetések varázsát. Használd hozzá a szakértők által összeállított párkapcsolati kártyákat, amikkel…

Csomagban jobban jársz!

Három pakli beszélgetésindító kártya egyenként 55 kérdéssel – megannyi csodás este alapja. Csomagban ráadásul jobban is jársz, hiszen kedvezményes áron vásárolhatod meg a párkapcsolati kártyákat! A beszélgetés során megismerkedhettek a pozitív pszichológia alapjaival, miközben újra felfedezitek az órákon át tartó beszélgetések szépségét.

Figyeld meg, mire a három pakli végére értek, már annyira belejöttök a beszélgetésbe, hogy abba sem hagyjátok!

Párkapcsolati beszélgetésindító kártyacsomag

11.970 Ft
helyett csomagban csak 

10.490 Ft

+ szállítási díj

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

3.990 Ft

+ szállítási díj

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

3.990 Ft

+ szállítási díj

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

3.990 Ft

+ szállítási díj

Ajánljuk még a kártyák mellé