Életünk a várakozásaink szerint alakul. Aki előrevivő gondolatokban időzik, annak élete abba az irányba mozdul tovább.

Fontos, hogy minden nap a megfelelő irányba állítsuk az elménket.

Fontos, hogy mindig minden helyzetben számítsunk arra, hogy a dolgok a javunkra változnak. Ezek a dalok nagy segítségedre lesznek ebben: bíztatnak, erőt adnak, gyógyítanak és felemelnek téged. Pont akkor, amikor szükséged van rá.

 

Életigenlés és felemelkedés termékről 3 értékelés

  1. Szamosvári Antia, Békéscsaba, 45 éves

    Napközben sokat hallgatom a dalokat, a konyhában mindig szól “munka” és étkezés közben is… nagyon örülök, hogy gyakran már a kamasz gyerekeim is velem együtt énekelnek egy-egy refrént! 🙂 a Napindító ima mindig “bearanyozza” a napomat! 🙂 Hálás vagyok érte! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

  2. Héjj Timi, Pákozd, 50 éves

    Volt egy korábbi, nagyon nehéz periódus az életemben, amikor az agykontrollhoz is fordultam és abban a körben találkoztam először Bella CD-jével. Akkoriban szinte a nap 24 órájában a dalait hallgattam, ami segített átlendülnöm lelkileg. Életigenlést, hitet közvetítenek.

  3. Gyenes Zsolt, Arnót, 43 éves

    Volt egy időszak az életemben, amikor nagyon értéktelennek és üresnek éreztem magam, és nem volt akivel ezt megbeszéljem. Főleg reggel nehezen indultak a napok. Akkor rá találtam az interneten Bella Napindító dalára és rendszeresen meghallgattam, és éreztem feloldódik a depresszióm és a szorongásom, amitől már aludni se nagyon tudtam. Mostanra belém ivódott: Köszönöm Istenem, hogy a mai napon részesülök a kegyelmedben.

Mondd el a véleményed

Your email address will not be published. Required fields are marked