Párkapcsolati kártyák – nem csak Valentin napra

Ki mondta, hogy az évnek csak egy „legromantikusabb napja” lehet? 

Idén lepd meg a párod azzal, hogy visszacsempészed kapcsolatotokba a kezdeti szikrát: az órákon át tartó, mély beszélgetések szépségét!

Párkapcsolati kártyák ajándékba

A tárgyi ajándék átmeneti örömet okoz, de az együtt töltött idő megmarad! A legjobb Valentin napi ajándék ötletek tehát nem csak néhány csepp boldogságot okoznak, hosszú távon is szebbé, tartalmasabbá teszik a kapcsolatotokat. Válassz párkapcsolati kártyáink közül, ajándékozz magatoknak tartós boldogságot!

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

Csak elkezdeni nehéz, aztán máris meglátjátok, milyen jó tényleg beszélgetni egymással. A kommunikáció ráadásul a boldog, tartós kapcsolatok alapja is, ezért mindenképp megéri nagyobb hangsúlyt fektetnetek rá.

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

Fedezzétek fel kapcsolatotok értékeit és mindazt, ami összeköt titeket pozitív pszichológiai alapokra épülő párkapcsolati kártyák segítségével! A kérdések megválaszolásával könnyedén egymásra hangolódhattok, újra felfedezhetitek egymást.

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

Pozitív fókuszú kérdésekkel meghitt légkört, mély beszélgetést építhettek ki, közben pedig kapcsolatotokat is elmélyíthetitek. Beszélgessetek éjszakába nyúlóan és érezzétek újra egymás közelségét, azt a különleges kapcsot, ami összeköt titeket!

Sőt, csomagajánlatunkat kedvezményes áron, 10.490 forintért vásárolhatod meg!

Lepd meg vele a párodat!

Fedezzétek fel kapcsolatotok értékeit és mindazt, ami összeköt benneteket – pozitív pszichológiai alapokra épülő párkapcsolati kártyák segítségével! A kérdések megválaszolásával könnyedén egymásra hangolódhattok, újra felfedezhetitek egymást.

Válaszd a párkapcsolati kártyákat csomagban!

Három különböző pakli egyenként 55 kérdéssel – a csomaggal tehát hosszú időre biztosíthatod a minőségi időtöltést, mire pedig mindnek a végére értek, figyeld meg, már annyira belejöttök a beszélgetésbe, hogy abba sem hagyjátok!

Párkapcsolati beszélgetésindító kártyacsomag

11.970 Ft
helyett csomagban csak 

10.490 Ft

+ szállítási díj

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

3.990 Ft

+ szállítási díj

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

3.990 Ft

+ szállítási díj

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

3.990 Ft

+ szállítási díj