Bagdi Bella:

Mindfulness és önegyüttérzés alapú gyakorlatok

12 érzelmi gyógyulást támogató dallal

Mi mindent tanulhatsz meg a könyvből?

Nincs olyan varázspálca, ami eltüntetné a fájdalmunkat, de a mindfulness, az önegyüttérzés és a zeneterápia eszközeivel megtanulhatod, hogyan lehet felépülni a veszteségből, gyászból és magányból, megtapasztalva, hogy az érzelmi gyógyulás igenis lehetséges. Újra összerakhatod magad azokkal az egyszerű gyakorlatokkal és tanácsokkal, amiket ebben a könyvben találsz.

Az Érzelmi gyógyulás könyv egy hasznos útitársad lehet, ha úgy érzed, hogy érzelmi sebeid akadályoznak abban, hogy teljes életet élj.

Ha ezeket a tüneteket érzed, nem vagy egyedül. Mindezek annak a modern fájdalomnak a jelei, amelyet stressznek, szorongásnak vagy depressziónak szoktunk nevezni, és amelyek arra emlékeztetnek bennünket, hogy vannak olyan széttöredezett részeink, amelyek figyelmet, szeretetet és törődést igényelnek. De hogyan tegyük mindezt? Az Érzelmi gyógyulás könyvben olyan tudományalapú gyakorlatokat találsz, amelyek segítségedre lesznek ebben.

LAPOZZ BELE A KÖNYVBE!

Mikor van szükséged érzelmi gyógyulásra?

Minden embernek szüksége lesz érzelmi gyógyulásra élete egy bizonyos pontján – mindannyian tapasztalunk kihívásokat és nehéz érzelmeket, amelyek feldolgozásra szorulnak. Néhány gyakori életstressz, amely után az emberek érzelmi gyógyulást kereshetnek, a következők:

Az érzelmi gyógyulás előnyei:

Ha gondoskodsz az érzelmi egészségedről:

Amikor a fájdalom az önegyüttérzés meleg ölelésébe burkolódzik a tudatos jelenlétben, akkor a negatív állapotok enyhülnek és pozitív állapotok keletkeznek.

Nézd meg a könyvhöz letölthető dalok listáját is!

Szívfájdalom idején a legjobb gyógyszer a zene. A könyvben található dalok elősegíthetik az érzelmi gyógyulást, főleg, ha a hozzá kapcsolódó gyakorlattal együtt kombináljuk.

A könyvhöz ajándékba kínálunk 12 letölthető dalt, melyeken keresztül könnyebben át tudod adni magad az érzelmi gyógyulás folyamatának. De arra is lehetőséged van, ha szeretnéd, hogy CD formátumban is beszerezd magadnak!

Dalok témái:

Az Íróról

Bagdi Bella

pszichológus, mindfulness tanár (MBSR, MBCT, MBA) és dalszerző-énekes

Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a 2014/2015-ös tanévben indította el a Boldogságóra Programot, amelyhez eddig több mint 1500 intézmény csatlakozott, aminek köszönhetően ma már több mint 100.000 gyermek és fiatal vehet részt Boldogságóra foglalkozásokon, amit a résztvevők sokszor csak „érzelemórának” hívnak. Bella küldetése, hogy munkásságával hozzájáruljon az emberek életének pozitív változásához a pozitív pszichológia eszközeivel. Legismertebb kiadványai a Boldogságóra könyvsorozatok, a Pozitivity fejlesztő játékok és a személyiségépítő dalai, amiben a zene és a pozitív pszichológia ereje találkozik. Legismertebb programjai: a Boldogságóra Program és az Erősségközpontú Oktatási Program.

Pszichológiai tanulmányaiból merítkezve életépítő dalaival, írásaival, koncertjeivel több mint 10 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Megrendelés - válassz csomagot!

Alap csomag

2.990 Ft

Az érzelmi gyógyulás dalai CD

azerzelmigyogyulasdalai_cd2

2.990 Ft

Kártya csomag

6.980 Ft

Fókusz csomag

Ezt a csomagot INGYEN SZÁLLÍTJUK!

19.980 Ft

Kapcsolódó kiadványok

© Copyright 2023 | Mentalfocus Kft. | Minden jog fenntartva!