Pozitív énképet, önbizalmat és optimista életszemléletet fejlesztő hatalmas csomag gyerekeknek, benne 2 CD-vel, 2 kártyacsomaggal és sok-sok ajándékkal.

Pozitív énképet, önbizalmat és optimista énképet fejlesztő dalok, játékok és ajándékok gyerekeknek

A szülők leghőbb vágya, hogy gyermekeiket boldog, kiegyensúlyozott és elégedett felnőttként lássák. A rohanó mindennapok, az egyre nyomasztóbb elvárások azonban nem éppen ezt a célt szolgálják.

Egyre több a szorongó, túlterhelt és önbizalomhiányos kisgyerek, akik sokszor felnőttként sem tudják kihozni magukból a legjobbat, és emiatt évekig szenvednek.

A magabiztosság, nyitottság, a kreativitás, a pozitív szemlélet, az optimista hozzáállás, a gyakorlatisság, a “képes vagyok rá” beállítottság mind olyan tulajdonságok, amelyek erősítésével szinte borítékolható a boldog, elégedett felnőttkor. 

Az Óriás gyerekcsomag pedig ehhez minden segítséget megad nektek!

Az Óriás gyerekcsomagba összeválogattam az új Repülj velem énképet és önbizalmat fejlesztő CD-t és a hozzá készített Boldogító erősségek kártyát. A CD-hez kapsz egy daloskönyvet és a kottákat, a kártyához pedig egy 23 játékötletet tartalmazó füzetet is.

De ez még nem minden!

A csomagba kerül a Világomban minden rendben van pozitív hozzáállást fejlesztő dalokat tartalmazó CD és a hozzá készített Pozitív gyerek vagyok kártya is.

A 2 kártya remekül kombinálható egymással, ehhez számtalan ötletet is találsz a füzetben.

Sőt!

Ajándékba kapod az 50 tipp a boldog gyerek neveléséhez című letölthető e-bookot is.

És még a szállítás is ingyenes!

Az Óriás gyerekcsomag megvásárlásával segíted, hogy Magyarországon egyre több gyermek vehessen részt a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programján, és ezáltal hozzájárulsz a lelki egészségük fejlődéséhez és kikezdhetetlenségéhez. Az Óriás csomag bevételének a 10%-át a gyerekek boldogságának a fejlesztésébe invesztáljuk.

A csomag tartalma:

  • 1 db Repülj velem CD
  • 1 db Dalosfüzet a dalszövegekkel
  • 1 db Repülj velem dalok kottái akkordokkal letölthető pdf
  • 1 db Boldogító erősségek kártyacsomag (43 kártya)
  • 1 db 23 játékot tartalmazó könyvecske a kártyákhoz
  • 1 db Világomban minden rendben van CD
  • 1 db Pozitív gyerek vagyok kártyacsomag játékleírással (60 db kártya)

Ajándékok:

  • 50 tipp a boldog gyerek neveléséhez című letölthető E-book.
  • Ingyenes szállítás Magyarország teljes területére

Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával

bagdyemoke„Kodály Zoltán, a zenepedagógia apostola lelkünkre bízta a zenélés, éneklés megszerettetését, hogy általa gyermekeink lelke képessé váljék olyan érzékenyen és finomhangoltan működni, mint egy Stradivari hegedű. Ezt az üzenetet képviseli, terjeszti, szolgálja ma Bagdi Bella: énekel, énekeltet, tanít, nevel, növeli a személyiséget a gyermekdalokkal, az éneklés és énekeltetés megszerettetésével.

Bagdi Bella dalai a lelki harmóniának és a kapcsolatok közös hullámhosszának, az empátiának a fejlesztői. Tanítók, nevelők, szülők daloljunk, énekeljünk együtt gyermekeinkkel Bella dalaival, hadd erősödjék kapcsolataink érzelemvilága, hogy megszülethessék az együttes élmény, összhang, harmónia.”

Prof. Dr. Bagdy Emőke, professzor emeritus, egyetemi tanár, klinikai szakpszichológus, európai kiképző pszichoterapeuta