Különleges könyv ajándékba

100 őszinte és mély gondolat, amivel kifejezheted szeretteidnek, és azoknak az embereknek, akik valamiért fontosak neked, mit is jelentenek számodra. Rendeld meg a könyvet ajándékba!

Ajándékkönyv azoknak, akik jobbá teszik a világot

Segítünk kifejezni azt, amit nem tudsz szavakba önteni!

Nehéz megfogalmazni, hogy a hozzánk közel álló személyek milyen hatással vannak életünkre, mi mindent köszönhetünk nekik. Újonnan megjelent ajándékkönyvünk segít ebben, és felsorakoztat 100 gondolatot, amikben te is magadra ismerhetsz.

Rendeld meg a 100 ok, amiért jobb veled a világ című könyvet ajándékba és mutasd ki azoknak, akik fontosak számodra, hogy milyen hálás vagy értük!

100 ok, amiért jobb veled a világ ajándékkönyv

Kiknek ajánljuk a könyvet?

Fontos személyeknek, akik hatással vannak az életedre.

Barátok, barátnők, rokonok, tanárok, munkatársak – megannyi ember, akivel összehoz minket az élet, és nagy hatással vannak ránk. Mégis gondban vagyunk, amikor arra kerül a sor, hogy kifejezzük érzéseinket. Te is így vagy ezzel?

A 100 ok, amiért jobb veled a világ ajándékkönyv lapjain segítséget találsz, és meglepheted szeretteid egy igazán szívhez szóló ajándékkal!

Szívmelengető könyv ajándékba

Összeszedtünk helyetted 100 dolgot, melyet mind érzünk életünk fontos szereplőiről. Biztosra vesszük azt is, hogy ezeket olvasva Te is hozzáírnál még ezt-azt, ezért az ajándékkönyv lapjain hagytunk helyet saját gondolataidnak is.

Ezután pedig már csak annyi a dolgod, hogy masnival átkötve átnyújtsd szerettednek és mosolyt csalj az arcára.

Mondd el ajándékkönyvünk segítségével, hogy mi mindenért jobb vele a világ:

A könyv paraméterei: kemény borító,128 oldal. Kiadó: Mental Focus

Megrendelés bevezető áron

Rendeld meg a 100 ok, amiért jobb veled a világ! ajándékkönyvet, hiszen most bevezető áron, 2.990 forintért lehet a tiéd. Csak néhány kattintás, és napokon belül nálad is lesz a legkedvesebb ajándék, amivel csak meglepheted szeretted.

100 ok, amiért jobb veled a világ! - Ajándékkönyv

2.990 Ft