AJÁNDÉKÖTLETEK

HÚSVÉTRA

Most akár 20% kedvezménnyel!

Gyerekeknek

6.900 Ft helyett

5.900Ft

Pozitivity Szupererő kártyajáték

A 24 karaktererősség kártyajátéka, amivel minden kisgyermekből valódi szuperhős válhat. A Pozitivity Szupererő kártyák abban segítenek, hogy az óvodás / kisiskolás gyermekek már igen fiatalon felismerhessék a saját erősségeiket, amelyekre építkezve boldog és sikerekben gazdag életet élhetnek.

A kártyákhoz mellékelt füzetben alapból 10 különböző játékszabályt ismertetünk, ezzel is garantálva a változatos fejlődést. Ezeken kívül azonban 20 további játékötlet és fejlesztő gyakorlat tölthető le hozzá az internetről ingyenesen. Arról nem is beszélve, hogy a szabályokat Ti magatok is rugalmasan alakíthatjátok, ahogy jól esik!

A doboz 126 db kártyát és 40 db játékkorongot tartalmaz.

12.900 Ft helyett

11.900Ft

Pozitivity Társasjáték

A pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott és boldog élethez.

A POZITIVITY lépésről lépésre, játékosan, szórakoztatva mutatja be azokat a gyakorlatban is alkalmazható technikákat, amelyekkel a pesszimista gondolkodásmód optimistává alakítható, mely alapján a játékosok életkortól függetlenül, elvethetik magukban az optimizmus éltető magvait.

A Pozitivity társasjáték segíti a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését, javítja a társ- és csoportismereti folyamatokat, hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához, az erősségekre irányítja a figyelmet és erősíti az önbizalmat.

4.490 Ft helyett

3.490Ft

Repülj velem gyerekdalok

Magyarország első énképet és önbizalmat fejlesztő gyerek albuma, amely 14 pozitív megerősítéssekkel teletűzdelt, könnyen megjegyezhető, fülbemászó dalt tartalmaz. A zene, az éneklés és a mozgás segítségével segít előhívni és erősíteni a gyerekek önbizalmát, önbecsülését, pozitív gondolkodását. Az interaktív dalok éneklésre, táncolásra hívnak, amelynek a gyerekek örömmel tesznek eleget.

Az albumot hagyományos CD és MP3-formátumban is megkapod, hogy bármikor, bárhol kényelmesen lehessen élvezni a dalokat. Extra bónuszként még az akkordokat tartalmazó kottafüzetet is mellékeljük hozzá.

Hallgass bele!

4.490 Ft helyett

3.490Ft

Világomban minden rendben van

Az első olyan zenei CD magyarul, melynek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a pozitív gondolkodás alapjait. Szövegei kifejezetten pozitív megerősítéseket tartalmaznak gyerekek számára. Ideális lehet akár otthoni, akár iskolai felhasználásra is. A dalok többsége interaktív jellegű, aktivitásra serkenti a gyerekeket, legyen szó akár éneklésről, vagy mozgásról. Az albumot hagyományos CD és MP3-formátumban is megkapod, hogy bármikor, bárhol kényelmesen lehessen élvezni a dalokat.

Hallgass bele!

Boldogító erősségek kártyajáték

A dobozban 43 gyönyörűen illusztrált, személyiségfejlesztő kártyát és 23 különböző játékleírást találsz. Kiváló eszköz a gyermekek erősségeinek megismeréséhez és kibontakoztatásához, hogy kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és gondtalanul éljenek.

Az egyes játékokat bátran formálhatod, alakíthatod, kiegészítheted a gyerek életkorának megfelelően.

3.900 Ft helyett

3.490Ft

Pozitív gyerek vagyok kártyajáték

Személyiségfejlesztő kártyajáték 60 db megerősítés kártyával, amelyek játékos módon tanítják meg a gyermekeket pozitívan gondolkodni.

A kártyapakliban 3 személyiségfejlesztő játék leírása található, melyek alkalmazásával spontán módon fejleszthetik ki magukban a képességet, hogy pozitívan álljanak az élet dolgaihoz és észrevegyék magukban, illetve maguk körül mindazt, ami értékes.

A visszajelzések alapján nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is nagy kedvvel használják ezeket a kártyákat saját örömükre.

3.900 Ft helyett

3.490Ft

Felnőtteknek

3.900 Ft helyett

3.490Ft

Imaterápia könyv

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan segíthetsz magadon úgy, hogy ne csak a problémáidat old meg, hanem azt is megtanulhatod, hogyan lehetsz boldogabb és elégedettebb az életeddel az imaterápia módszerének a segítségével.

53 lelki gyakorlat a belső béke és az örömteli élet eléréshez

Ha egyik önfejlesztő tréningről a másikra rohanunk, de a hétköznapok valódiságában nem tudjuk alkalmazni a lelki gyakorlatainkat, akkor a lelki életünk nincsen rendben. Hiszen a lelki élet célja éppen az lenne, hogy képessé tegyen bennünket a minden napi események igenlésére, amelyek nagyszerű lehetőségek a gyakorlásra.

Ha valami nem az elvárásod szerint alakul, kibillensz-e a békédből, vagy képes vagy igent mondani arra, ami épp létrejött?

Ha valaki nem úgy bánik veled, ahogy elvárod, érzel-e haragot, megbántottságot, vagy képes vagy igent mondani arra, hogy most ebben a helyzetben kell megtapasztalnod az istenit?

Pontosan ezek a helyzetek azok, amikor is alkalmunk nyílik a gyakorlásra: a megbocsátás, az elengedés, a megértés, az együttérzés imáira. Az egészséges spiritualitás mindig átjárja a hétköznapokat is, és képessé tesz a hétköznapokkal való megfelelő elboldogulásra. A valódi spiritualitás mindig mély békességhez és örömhöz vezet.

3.500 Ft helyett

2.990Ft

Lélekben hozzád emelkedem CD

Ezen a cd-n hallható imadalok feloldják a nyugtalanságot, lecsendesítik az elmét, és egy békés jelenlétbe vezetnek bennünket.

Az imadalok kapcsolatot teremtenek a természetfölöttivel. Legfőbb szerepük az, hogy egy magasabb tudatállapothoz segítsék a hallgatóját, vagy éneklőjét, amely Isten jelenlétében átélt szeretetteli létezést eredményez.

3.900 Ft helyett

3.490Ft

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez (beszélgetésindító kártyák)

A pozitív fókuszú beszélgetések lelkünkre, sőt még egészségünkre is pozitívan hatnak. Az 55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez kártyák kérdéseinek a megválaszolása nemcsak másokkal való kapcsolódásra teremt lehetőséget, de a lelki egészségünket is szolgálják.

Hol használható? 

  • Barátokkal baráti összejöveteleken
  • Friss pároknak ismerkedéshez
  • Különféle családi, baráti ünnepségeken
  • Meghitt estéken vagy minőségi időtöltéskor a pároddal
  • Négyszemközti beszélgetéseken
  • Önismereti csoportokon

3.990 Ft helyett

3.490Ft

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára (beszélgetésindító kártyák)

Az 55 pozitív fókuszú kérdés párok számára kártyák a kérdések megválaszolásán keresztül segítenek közelebb kerülni egymáshoz. A kérdések a kapcsolatotok értékeit, felismeréseit, vagy ha úgy tetszik „kapaszkodóit” járja körül, amely megtart benneteket jó és nehezebb napokban egyaránt.

Ezek a kérdések egyfajta belépőjegyek egymás belső világába, melyek segítségével könnyebben egymásra hangolódhattok. Segít egymás felé odafordulni, teret ad arra, hogy egymást meghallgassátok, és segít tudatosítani, mi az, ami jól működik, mire van a másiknak szüksége, mi az, ami fontos számotokra és milyen irányba szeretnétek fejlődni tovább.

Azok a párok, akiknek részük van tartalmas, mély beszélgetésekben, boldogabbak és nagyobb eséllyel maradnak együtt hosszú távon.

3.900 Ft helyett

3.490Ft

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez (beszélgetésindító kártyák)

  • A kártyák segítenek közelebb kerülni egymáshoz
  • Segítenek megerősíteni a biztonságérzetet és a kötődést
  • Támogatja az egymás felé való odafordulást

Az 55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez a pozitívumok hangsúlyozásával kártyák segítenek a pozitív közeledésben, a kártyákon található pozitív fókuszú kérdések segítik a kapcsolat elmélyítését, amely ezáltal nyugodtabb, meghittebb lesz és összességében mindketten sokkal jobban fogjátok érezni magatokat benne.

Érdemes megválaszolni a pár mindkét tagjának egymástól függetlenül a kártyán szereplő kérdéseket, akár írásban is.

Nem csak többet tudtok meg a másikról, hanem ez lehetőséget ad kapcsolatotok elmélyítésére és a pozitív kapcsolódás megteremtésére is.