BOLDOG SZÜLINAPOT!

A szülinap mindenki számára meghatározó élmény. Sőt, nemcsak a szülinaposnak, hanem a köszöntőnek is.

Szeretnénk meglepni Téged egy számunkra is nagyon kedves dallal Bagdi Bella előadásában, amely már sok százezer gyermeknek okozott igazi örömet! Ha szülinapot ünnepeltek, ezzel a dallal biztosan örömet fogtok okozni – hallgasd sok szeretettel!

Az Isten éltessen, boldog szülinapot! című dalt megtalálod Bagdi Bella: Világomban minden rendben van című albumán, amely az első olyan zenei CD magyarul, melynek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a pozitív gondolkodás alapjait. Szövegei kifejezetten pozitív megerősítéseket tartalmaznak gyerekek számára.

Fejlesztő gyerekdalok

Letölthető társasjátékok

Fejlesztő kártyajátékok és munkafüzetek

Pozitivity játékcsalád

Boldogságóra könyvek

Pozitivity csomagok

További csomagajánlatok

Tanfolyam

Fedezd fel gyermeked erősségeit!

Ennek a tanfolyamnak az elvégzésével abban segíthetsz a gyermekednek, hogy felfedezze és megtanulja használni a saját erősségeit, amelyekre építve boldog, sikerekben gazdag élete lehet.

A tudományalapú tanfolyam során a kutatók által meghatározott 24 karaktererősséget fedezheted fel a gyermekeddel közösen. Ezek közé tartozik például a kreativitás, kíváncsiság, bátorság, kitartás, önfegyelem, optimizmus, hála vagy éppen a humor. Csupa olyan belső érték, ami csak arra vár, hogy végre rájuk helyezzétek a fókuszt. 🙂