Bagdi Bella:

Mindfulness és önegyüttérzés alapú gyakorlatok

12 érzelmi gyógyulást támogató dallal

Mi mindent tanulhatsz meg a könyvből?

Nincs olyan varázspálca, ami eltüntetné a fájdalmunkat, de a mindfulness, az önegyüttérzés és a zeneterápia eszközeivel megtanulhatod, hogyan lehet felépülni a veszteségből, gyászból és magányból, megtapasztalva, hogy az érzelmi gyógyulás igenis lehetséges. Újra összerakhatod magad azokkal az egyszerű gyakorlatokkal és tanácsokkal, amiket ebben a könyvben találsz.

Az Érzelmi gyógyulás könyv egy hasznos útitársad lehet, ha úgy érzed, hogy érzelmi sebeid akadályoznak abban, hogy teljes életet élj.

Ha ezeket a tüneteket érzed, nem vagy egyedül. Mindezek annak a modern fájdalomnak a jelei, amelyet stressznek, szorongásnak vagy depressziónak szoktunk nevezni, és amelyek arra emlékeztetnek bennünket, hogy vannak olyan széttöredezett részeink, amelyek figyelmet, szeretetet és törődést igényelnek. De hogyan tegyük mindezt? Az Érzelmi gyógyulás könyvben olyan tudományalapú gyakorlatokat találsz, amelyek segítségedre lesznek ebben.

LAPOZZ BELE A KÖNYVBE!

Mikor van szükséged érzelmi gyógyulásra?

Minden embernek szüksége lesz érzelmi gyógyulásra élete egy bizonyos pontján – mindannyian tapasztalunk kihívásokat és nehéz érzelmeket, amelyek feldolgozásra szorulnak. Néhány gyakori életstressz, amely után az emberek érzelmi gyógyulást kereshetnek, a következők:

Az érzelmi gyógyulás előnyei:

Ha gondoskodsz az érzelmi egészségedről:

Amikor a fájdalom az önegyüttérzés meleg ölelésébe burkolódzik a tudatos jelenlétben, akkor a negatív állapotok enyhülnek és pozitív állapotok keletkeznek.

Nézd meg a könyvhöz letölthető dalok listáját is!

Szívfájdalom idején a legjobb gyógyszer a zene. A könyvben található dalok elősegíthetik az érzelmi gyógyulást, főleg, ha a hozzá kapcsolódó gyakorlattal együtt kombináljuk.

A könyvhöz ajándékba kínálunk 12 letölthető dalt, melyeken keresztül könnyebben át tudod adni magad az érzelmi gyógyulás folyamatának. De arra is lehetőséged van, ha szeretnéd, hogy CD formátumban is beszerezd magadnak!

Dalok témái:

Az Íróról

Bagdi Bella

Mindfulness tanár és Gyászfeldolgozó Módszer specialista

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program és az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák elindítója. Ma már több mint 1.500 intézmény csatlakozott a programjához, közel 7.000 pedagógus tart rendszeresen boldogságórákat. Az ő nevéhez is fűződik Magyarország Boldogságtérképének az elkészítése, amit közösen az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjával és a Jobb Veled a Világ Alapítvány csapatával immár 6. éve készítenek el. 

Pszichológiai tanulmányaiból merítkezve életépítő dalaival, írásaival, koncertjeivel több mint 10 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Megrendelés - válassz csomagot!

Alap csomag

2.990 Ft

Az érzelmi gyógyulás dalai CD

azerzelmigyogyulasdalai_cd2

2.990 Ft

Kártya csomag

A csomagot február 7-től szállítjuk!

6.980 Ft

Fókusz csomag

A csomagot február 7-től szállítjuk!

Ezt a csomagot INGYEN SZÁLLÍTJUK!

19.980 Ft