EZ VAGYOK ÉN!

Önismeret-fejlesztő kártyajáték a benned rejlő erősségek felfedezéséhez ​

Tudományalapú fejlesztő kártyajáték

A pozitív pszichológia alapelveire építve

Hozzájárul a boldog élet kiépítéséhez

Készen állsz rá, hogy szembenézz legjobb önmagaddal?

Itt az idő, hogy megismerd a saját szuperképességeid!

Minden embernek 24 erőssége van arra, hogy sikeres és boldog életet teremtsen magának. A legtöbben azonban nincsenek tisztában a saját erősségeikkel. Olyan, mintha önmagunkban eltemetett kincsekkel élnének. Olyan kincsekkel, amelyek csak arra várnak, hogy valaki felfedezze őket. Ezek a kincsek olykor nagyon mélyre vannak eltemetve, míg máskor egyszerűen csak átsiklunk felettük.

Sokan úgy élik le az egész életüket, hogy soha nem szereznek mély tudást a saját erősségeikről…

Sokan elhiszik, hogy nincsenek is erősségeik. Elhitetik magukkal, hogy semmiben sem lehetnek kiemelkedőek. De szerencsére neked most van lehetőséged, hogy megtudd az igazat önmagadról és felfedezd a személyes erősségeid. Azokat a tulajdonságokat, amelyekkel a lehető legtöbbet és legjobbat hozhatod ki önmagadból és az életedből.

A kártyákat egyedül használva megtalálhatod a fő erősségeid, amelyek meghatározzák, ki is vagy valójában

Saját személyiséged fő erősségeinek használata eredményezi életed legnagyobb boldogságát a mindennapokban. A személyes erősségeid természetükből adódóan építenek, energetizálnak és feltöltenek pozitív érzelmekkel. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megtaláld azt az 5–7 fő erősséged, amelyek a leginkább meghatároznak téged. A jó hír, hogy mindehhez a saját elhatározásodon és a kártyákon kívül senkire és semmi másra nem lesz szükséged.

Szülőként, tanárként vagy trénerként másoknak is segíthetsz az erősségeik felderítésében

A kártyajáték csoportos és otthoni használatra is alkalmas

Akár otthon, akár az osztályteremben, vagy egy csoportfoglalkozás vezetőjeként, ezek a kártyák arra ösztönzik az embereket, hogy beszéljenek és gondolkodjanak arról, kik is ők valójában, melyek az őket meghatározó erősségeik, mit szeretnek, és hogyan kapcsolódnak a körülöttük lévő világhoz.

A kártyák kiemelten ajánlottak:

Egy kártyajáték, végtelen felhasználási lehetőség

Az erősségkártyák gyakorlatai tudományos megalapozottságúak. Ajánlott egyéni önfejlesztéshez, otthoni erősségközpontú neveléshez, iskolai, munkahelyi vagy bármilyen csoportos tréning felhasználásához.

Önállóan, egyedül

Otthon a családdal, barátokkal

Tanteremben a diákokkal

Különböző szervezetek, csoportok által

Mi van a dobozban?

Ismerd meg a kártyajáték tartalmát!

24 db

Erősségek felfedezése kártya​

24 db

Erősségek tudatosítása kártya

24 db

Erősségtörténetek kártya

40 db

Szavazókártya (A, B, C, D, E)

1 db

Útmutató könyvecske - egyéni és csoportos, otthoni és iskolai felhasználáshoz

Mind a 3 féle kártyapaklihoz kapcsolódóan legalább 10 féle használati útmutató található, de az internetről még számtalan további felhasználási javaslat tölthető le ingyenesen.

FIGYELEM:
készülj fel a meglepetésekre, jó értelemben!

A kártyák csodálatos lehetőséget kínálnak, hogy hamar megismerd a lényeget önmagadban vagy másokban. Egy új világot nyitnak meg számodra, amelyből kifolyólag újra tudod értékelni azt, amit magadról vagy másokról korábban tudtál, gondoltál.

Segíthetnek neked és másoknak:

Minden egyes játszmával közelebb kerülhetsz önmagad legjobb változatához. Szülőként, pedagógusként vagy bármilyen csoport vezetőjeként pedig másoknak is segíthetsz ugyanebben.

Ismerd meg az EZ VAGYOK ÉN! önismeret-fejlesztő kártyajáték ötletgazdáját!

Bagdi Bella

Viselkedéselemző, mindfulness tanár, erősségközpontú tanácsadó

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program és az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák elindítója. Ma már több mint 1.500 intézmény csatlakozott a programjához, közel 7.000 pedagógus tart rendszeresen boldogságórákat. Az ő nevéhez is fűződik Magyarország Boldogságtérképének az elkészítése, amit közösen az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjával és a Jobb Veled a Világ Alapítvány csapatával immár 4. éve készítenek el. Pszichológiai tanulmányaiból merítkezve életépítő dalaival, írásaival, koncertjeivel több mint 10 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

TUDTAD?

Tudományos kutatások eredményei egyértelműen kimutatták, hogy…

0 x
boldogabbak,

akik tudatában vannak az erősségeiknek

0 x
boldogabbak,

akik használják is őket.

Most itt a lehetőség, hogy te is tudatába kerülj a benned szunnyadó szuperképességeknek és megsokszorozd a boldogságszinted. Kezdődhet a játék?

Kérd a kártyák mellé az önismeret-fejlesztő munkafüzetet és a Pozitivity Fókusz társasjátékot is!

Az erősségkártyák önmagukban is óriási segítséget nyújthatnak a személyes erősségek felfedezéséhez. De mi lenne, ha egy munkafüzetet is kaphatnál, amiből megtanulhatod alkalmazni és fejleszteni is a saját szuperképességeidet?

Ez vagyok én kártya + munkafüzet csomag

Az EZ VAGYOK ÉN! Erősségek csomagban a kártyajáték és a letölthető gyakorlatok mellé a munkafüzetet is megkaphatod extra kedvezményes áron. Ha mindig is érdekelt, hogy miben lehetsz a legjobb, milyen szakma, képzés vagy karrier való neked és miként használhatod ki a saját, egyedi képességeidet, akkor ebből a munkafüzetből erőfeszítés nélkül tudhatod meg a választ.

Lapozz bele a munkafüzetbe!

Ez vagyok én Erősségek Fókusz csomag

Az EZ VAGYOK ÉN! Erősségek Fókusz csomagban pedig kiadónk több mint 15.000 példányban értékesített bestseller játékcsaládjának legújabb tagja, a Pozitivity Fókusz is megtalálható, melynek 5 tematikus táblajátéka abban segít neked és minden játékosának, hogy átalakíthassátok az élettapasztalatokat maradandó pozitív változásokká. Minden korosztály játszva sajátíthatja el vele az 5 leghatékonyabb boldogságstratégiát.

Nézd meg a táblajátékokat!

Melyik csomaggal szeretnél elindulni az „erősségfelfedező” túrára? 🙂

Ez vagyok én! kártya csomag

7.990 Ft

+ szállítási díj

Ez vagyok én! kártya + munkafüzet csomag

11.980 Ft 
helyett csomagban

9.990 Ft

Ingyenes házhozszállítás!

Ez vagyok én! Erősségek Fókusz csomag

26.880 Ft
helyett csomagban

22.990 Ft

Ingyenes házhozszállítás!

sheds plans Hip Roof Shed Plans 10×18 Clerestory Dormer Shed Plans 20×12 Bali Out Call Message kingdom357 gospin123 kontes123 pasar123 raja123 respin123 sakti123 virgo123 cuan123 bule77