EZ VAGYOK ÉN!

Önismeret-fejlesztő kártyajáték a benned rejlő erősségek felfedezéséhez ​

Tudományalapú fejlesztő kártyajáték

A pozitív pszichológia alapelveire építve

Hozzájárul a boldog élet kiépítéséhez

Készen állsz rá, hogy szembenézz legjobb önmagaddal?

Itt az idő, hogy megismerd a saját szuperképességeid!

Minden embernek 24 erőssége van arra, hogy sikeres és boldog életet teremtsen magának. A legtöbben azonban nincsenek tisztában a saját erősségeikkel. Olyan, mintha önmagunkban eltemetett kincsekkel élnének. Olyan kincsekkel, amelyek csak arra várnak, hogy valaki felfedezze őket. Ezek a kincsek olykor nagyon mélyre vannak eltemetve, míg máskor egyszerűen csak átsiklunk felettük.

Sokan úgy élik le az egész életüket, hogy soha nem szereznek mély tudást a saját erősségeikről…

Sokan elhiszik, hogy nincsenek is erősségeik. Elhitetik magukkal, hogy semmiben sem lehetnek kiemelkedőek. De szerencsére neked most van lehetőséged, hogy megtudd az igazat önmagadról és felfedezd a személyes erősségeid. Azokat a tulajdonságokat, amelyekkel a lehető legtöbbet és legjobbat hozhatod ki önmagadból és az életedből.

A kártyákat egyedül használva megtalálhatod a fő erősségeid, amelyek meghatározzák, ki is vagy valójában

Saját személyiséged fő erősségeinek használata eredményezi életed legnagyobb boldogságát a mindennapokban. A személyes erősségeid természetükből adódóan építenek, energetizálnak és feltöltenek pozitív érzelmekkel. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megtaláld azt az 5–7 fő erősséged, amelyek a leginkább meghatároznak téged. A jó hír, hogy mindehhez a saját elhatározásodon és a kártyákon kívül senkire és semmi másra nem lesz szükséged.

Szülőként, tanárként vagy trénerként másoknak is segíthetsz az erősségeik felderítésében

A kártyajáték csoportos és otthoni használatra is alkalmas

Akár otthon, akár az osztályteremben, vagy egy csoportfoglalkozás vezetőjeként, ezek a kártyák arra ösztönzik az embereket, hogy beszéljenek és gondolkodjanak arról, kik is ők valójában, melyek az őket meghatározó erősségeik, mit szeretnek, és hogyan kapcsolódnak a körülöttük lévő világhoz.

A kártyák kiemelten ajánlottak:

Egy kártyajáték, végtelen felhasználási lehetőség

Az erősségkártyák gyakorlatai tudományos megalapozottságúak. Ajánlott egyéni önfejlesztéshez, otthoni erősségközpontú neveléshez, iskolai, munkahelyi vagy bármilyen csoportos tréning felhasználásához.

Önállóan, egyedül

Otthon a családdal, barátokkal

Tanteremben a diákokkal

Különböző szervezetek, csoportok által

Mi van a dobozban?

Ismerd meg a kártyajáték tartalmát!

24 db

Erősségek felfedezése kártya​

24 db

Erősségek tudatosítása kártya

24 db

Erősségtörténetek kártya

40 db

Szavazókártya (A, B, C, D, E)

1 db

Útmutató könyvecske - egyéni és csoportos, otthoni és iskolai felhasználáshoz

Mind a 3 féle kártyapaklihoz kapcsolódóan legalább 10 féle használati útmutató található, de az internetről még számtalan további felhasználási javaslat tölthető le ingyenesen.

FIGYELEM:
készülj fel a meglepetésekre, jó értelemben!

A kártyák csodálatos lehetőséget kínálnak, hogy hamar megismerd a lényeget önmagadban vagy másokban. Egy új világot nyitnak meg számodra, amelyből kifolyólag újra tudod értékelni azt, amit magadról vagy másokról korábban tudtál, gondoltál.

Segíthetnek neked és másoknak:

Minden egyes játszmával közelebb kerülhetsz önmagad legjobb változatához. Szülőként, pedagógusként vagy bármilyen csoport vezetőjeként pedig másoknak is segíthetsz ugyanebben.

Ismerd meg az EZ VAGYOK ÉN! önismeret-fejlesztő kártyajáték ötletgazdáját!

Bagdi Bella

pszichológus, mindfulness tanár (MBSR, MBCT, MBA), jelenleg PhD hallgató az ELTE Pszichológiai Doktori Iskolájában

Bella 2014/2015-ös tanévben indította el a Boldogságóra Programot, amelyhez eddig több mint 1500 intézmény csatlakozott, aminek köszönhetően ma már több mint 100.000 gyermek és fiatal vehet részt Boldogságóra foglalkozásokon, amit a résztvevők sokszor csak „érzelemórának” hívnak. Bella küldetése, hogy munkásságával hozzájáruljon az emberek életének pozitív változásához a pozitív pszichológia eszközeivel. Legismertebb kiadványai a Boldogságóra könyvsorozatok, a Pozitivity fejlesztő játékok és a személyiségépítő dalai, amiben a zene és a pozitív pszichológia ereje találkozik. Legismertebb programjai: a Boldogságóra Program és az Erősségközpontú Oktatási Program.

TUDTAD?

Tudományos kutatások eredményei egyértelműen kimutatták, hogy…

0 x
boldogabbak,

akik tudatában vannak az erősségeiknek

0 x
boldogabbak,

akik használják is őket.

Most itt a lehetőség, hogy te is tudatába kerülj a benned szunnyadó szuperképességeknek és megsokszorozd a boldogságszinted. Kezdődhet a játék?

Kérd a kártyák mellé az önismeret-fejlesztő munkafüzetet és a Pozitivity Fókusz társasjátékot is!

Az erősségkártyák önmagukban is óriási segítséget nyújthatnak a személyes erősségek felfedezéséhez. De mi lenne, ha egy munkafüzetet is kaphatnál, amiből megtanulhatod alkalmazni és fejleszteni is a saját szuperképességeidet?

Ez vagyok én kártya + munkafüzet csomag

Az EZ VAGYOK ÉN! Erősségek csomagban a kártyajáték és a letölthető gyakorlatok mellé a munkafüzetet is megkaphatod extra kedvezményes áron. Ha mindig is érdekelt, hogy miben lehetsz a legjobb, milyen szakma, képzés vagy karrier való neked és miként használhatod ki a saját, egyedi képességeidet, akkor ebből a munkafüzetből erőfeszítés nélkül tudhatod meg a választ.

Lapozz bele a munkafüzetbe!

Ez vagyok én Erősségek Fókusz csomag

Az EZ VAGYOK ÉN! Erősségek Fókusz csomagban pedig kiadónk több mint 15.000 példányban értékesített bestseller játékcsaládjának legújabb tagja, a Pozitivity Fókusz is megtalálható, melynek 5 tematikus táblajátéka abban segít neked és minden játékosának, hogy átalakíthassátok az élettapasztalatokat maradandó pozitív változásokká. Minden korosztály játszva sajátíthatja el vele az 5 leghatékonyabb boldogságstratégiát.

Nézd meg a táblajátékokat!

Melyik csomaggal szeretnél elindulni az „erősségfelfedező” túrára? 🙂

Ez vagyok én! kártya csomag

7.990 Ft

Ez vagyok én! kártya + munkafüzet csomag

11.980 Ft 
helyett csomagban

9.990 Ft

Ez vagyok én! Erősségek Fókusz csomag

26.880 Ft
helyett csomagban

21.490 Ft

Ingyenes házhozszállítás!