AJÁNDÉK PEDAGÓGUSNAPRA

100 őszinte és mély gondolat, amivel kifejezheted a pedagógusnak, óvónőnek, tanítónőnek mindazt a fáradozást, azt a pedagógiai-nevelői munkát, amellyel a jövő generációját formálják. Rendeld meg a könyvet ajándékba!

Június 2. - a Pedagógusok napja

Minden sikeres kis diák mögött áll egy tanár, aki végtelen türelmével és odaadásával nap mint nap érte dolgozik. A pedagógusi pálya igazi hivatás, tanáraink és pedagógusaink a tanév minden napján azon fáradoznak, hogy formálják a jövő generációját. Igazán megérdemlik tehát a megbecsülést, a pedagógusok napján pedig ti is sokat tehettek érte, hogy érezhessék munkájuk értékét!

Június 2-án köszönjétek meg azt a sok jót, amit ők nap mint nap átadnak a kicsiknek. Pedagógus napi ajándékként válaszd ehhez a 100 ok, amiért jobb veled a világ ajándékkönyvet, amivel kifejezheted kedvenc tanáraitoknak, milyen hálásak is vagytok munkájukért!

„Egy remek tanárral eltöltött egyetlen nap többet ér, mint ezerévnyi szorgalmas tanulás”

Japán közmondás

100 ok, amiért jobb veled a világ ajándékkönyv

A sablonos pedagógus napi ajándék ötletek helyett válaszd ezt az igazán őszinte, személyhez szóló ajándékönyvecskét, amivel mosolyt csalhattok a tanárok arcára, melegséget a szívükbe.

Mondd el ajándékkönyvünk segítségével, hogy mi mindenért jobb vele a világ:

A könyv paraméterei: kemény borító,128 oldal. Kiadó: Mental Focus

Rendeld meg most!

Fejezd ki kedvenc tanáraitok felé, hogy mennyire hálásak vagytok nekik áldozatos munkájukért. Pedagógus napi ajándékként extra kedvességet is csempészhettek bele, hiszen az ajándékkönyvben saját kezűleg írhat személyes üzenetet gyermeked.

100 ok, amiért jobb veled a világ! - Ajándékkönyv

3.990 Ft

Less bele az ajándékkönyvbe