Támogatás a sikeres fogyáshoz

Pozitív megerősítésekkel

Belefáradtál abba, hogy érzelmi evéssel küzdesz, és csapdában érzed magad az étellel való kapcsolatod miatt?

Győzd le az érzelmi evést és a falásrohamokat: alakíts ki egy egészséges kapcsolatot az étellel, és hagyd abba az érzelmi evést, amely szabotálja a súlycsökkentési erőfeszítéseidet. Kezdj el helyette egészségesebb szokásokat kialakítani, hogy végre sikeres lehessen a diétád!

ISMERD FEL, HOGY MIÉRT ESZEL

Nem mindig csak azért eszünk, hogy csillapítsuk a fizikai éhségünket. Sokan közülünk azért is folyamodunk az ételekhez, hogy megnyugtassuk magunkat, enyhítsük a stresszt vagy megjutalmazzuk magunkat. És amikor ezt tesszük, hajlamosak vagyunk gyorsételek, édességek és egyéb megnyugtató, de egészségtelen ételek után nyúlni. Veled is előfordul, hogy egy nagy adag fagylaltért nyúlsz, ha rosszul érzed magad, vagy rendelsz egy pizzát, ha magányos vagy? Ez persze komoly gátja a sikeres fogyásnak.

Szeretnél kitörni abból a körforgásból, hogy ha egy problémával nézel szembe, stresszesnek érzed magad, unatkozol, olyan ételekhez fordulsz, amelyek kalóriadúsak, hízlalnak?

Pozitív megerősítés kártyacsomag a sikeres fogyásho, önbizalomfejlesztéshez
Pozitív megerősítés kártyacsomag a sikeres fogyásho, önbizalomfejlesztéshez

Győzd le az érzelmi evést

Az érzelmi evés azt jelenti, hogy az ételt arra használjuk, hogy jobban érezzük magunkat. Valós éhség helyett tehát ilyenkor csak érzelmi szükségleteket elégítesz ki. Sajnos az érzelmi evés nem oldja meg az érzelmi problémákat, sőt, általában rosszabbul érzed magad utána, hiszen nemcsak az eredeti érzelmi probléma marad meg, de még bűntudatot is érzel a túlevés miatt.

A jó hír viszont, hogy visszaszerezheted az irányítást az étkezési szokásaid felett azáltal, hogy átveszed az irányítást az elméd felett! Ezek a pozitív megerősítések pontosan ebben segítenek.

Így használd a pozitív megerősítés kártyákat!

1. Minden nap húzz egy kártyát a pakliból.
2. Olvasd fel magadnak (akár hangosan is) a kártyán szereplő megerősítést, majd hagyj egy kis időt magadnak, hogy érlelgesd a gondolatot
3. A nap folyamán többször ismételgesd magadban
4. Másnap folytasd egy következő kártyával

… hamarosan pedig érezheted is a pozitív megerősítések hatásait! Kezdj bele már ma!

Megerősítés kártyacsomag A SIKERES FOGYÁSÉRT

Úgy érzed, fogynod kellene ahhoz, hogy végre legyen önbizalmad, a sikeres fogyáshoz viszont egy nagy adag belső erőre lenne szükséged? Akkor pont neked való pozitív megerősítés kártyacsomagunk, ami mindvégig támogat az utadon. Rendeld meg egyben kedvezményes áron!

Pozitív megerősítések által átformálhatod a gondolataid és egészségesebb, kiegyensúlyozotabb énképet alakíthatsz ki. Használd őket napi rendszerességgel, hamarosan pedig jótékony hatásukat is érezni fogod. Kerekedj felül az érzelmi evésen, a falásrohamokon és a negatív gondolatokon pozitív megerősítések által!

Fogyókúra + Lelkierő + Önbizalom megerősítés kártyák

A csomag 3 megerősítések kártyapaklit tartalmaz, ez 180db megerősítés kártyát jelent.

13.470 Ft
helyett csomagban csak

10.990 Ft

Fogyókúrás megerősítések

Kerekedj felül az érzelmi evésen, és alakíts ki tudatos étkezési szokásokat pozitív megerősítések által! Nemcsak a fogyókúrád viheted végre sikerre, de így egészséges étkezési szokásokat alakíthatsz ki életed végéig.

4.490 Ft

Lelkierő megerősítések

Olyan időkben, amikor elveszted az erőd, a motivációd, különösen szükséged van egy kis pluszra! A 60 pozitív megerősítést tartalmazó kártya mindegyikén egy csipet ösztönzést találsz, amikkel felébresztheted a benned rejlő hitet.

4.490 Ft

Önbizalom megerősítések

Sokkal több van benned, mint gondolnád – csak épp egy kis önbizalomra lenne szükséged, hogy ezt felismerd. Az önbizalom a sikeres élet és részben a boldogság kulcsa is, megerősítő kártyáinkkal pedig fokozatosan javíthatod saját önbizalmad.

4.490 Ft