Alakítsd ki a bőségtudatot

Pozitív megerősítésekkel

A bőségtudat nem az anyagi javakon múlik, jelenlegi anyagi helyzetedtől függetlenül élhetsz bőségtudatban és elégedett lehetsz életeddel.

Pozitív megerősítésekkel áthuzalozhatod az agyad, és pozitív szemléletet alakíthatsz ki a pénzzel és a bőséggel kapcsolatban. Használd őket rendszeresen, hogy kiegyensúlyozottabb lehess életedben!

Vajon a pénzzel kapcsolatos meggyőződéseid viselkedéseid a gazdagsághoz társíthatóak vagy inkább a szegénységhez? Ezek a meggyőződéseid nagyban meghatározzák a jólléted, ezért érdemes foglalkoznod a fejlesztésükkel!

Teremtsd meg magadnak a bőséget

Tudtad, hogy ha a pénz stresszforrást jelent neked, az hatással van életed többi területére is? Kutatások kimutatták, hogy az anyagi szorongás nemcsak lelki, de fizikai tünetekben is megjelenhet. Azok az emberek, akik hajlamosak feszengeni az anyagiak miatt, nagyobb eséllyel tapasztalják meg a szorongás vagy a depresszió nehézséget.

Jó hír, hogy a pénzügyi beállítódásod megváltoztatható, és a külső tényezőktől függetlenül elsajátíthatod a bőségtudatot! Ebben segítségedre lesznek a pozitív megerősítések, melyek folyamatosan erősítik benned az életed iránti hálát,  a bőségtudatot. 

 

Alakíts ki magadban bőségtudatot pozitív megerősítésekkel

Az anyagiaktól függetlenül megtanulhatsz hálásnak lenni mindazért, amid már most van és megtapasztalhatod a bőségtudat kellemes érzetét. A pozitív megerősítés kártyák elvezetnek ezen az úton.

Így használd a pozitív megerősítés kártyákat!
1. Húzz egy kártyát minden nap a csomagból
2. Olvasd fel a rajta szereplő kijelentést, majd tudatosítsd magadban az olvasottakat.
3. Vidd magaddal a kártyád, és a nap során többször is tudatosan ismételgesd magadban.
4. Másnap folytasd egy következő kártyával

… ha tudatosan és rendszeresen ismételgeted magadnak a megerősítéseket, hamarosan meg is tapasztalhatod pozitív hatásaikat és kellemes bőségtudatot építhetsz ki magadnak.

Megerősítés kártyacsomag a bőségtudat megteremtéséhez

A pozitív megerősítések segítenek új gondolkodási módokat, pozitívabb szemléletet kialakítanod. Ha pedig az anyagi szorongás helyett bőségtudatot alakítasz ki magadban, bölcsebb pénzügyi döntéseket hozhatsz és stabilabb anyagi egyensúlyt alakíthatsz ki az életedben.

Bőségtudat kártyacsomag

A csomag 3 megerősítések kártyapaklit tartalmaz, ez 180db megerősítés kártyát jelent.

13.470 Ft
helyett csomagban csak

10.990 Ft

Bőségtudat megerősítés kártyák

A bőség nem csupán materiális dolgokon múlik, Te is sokat tehetsz érte, hogy jóllétben élj! Segítenek ebben a pozitív megerősítés kártyák, hiszen amiről szüntelenül beszélsz, végül lényed részévé válik.

4.490 Ft

Pénzmágnes megerősítés kártyák

A pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódod meghatározza milyen anyagi sikert vagy képes elérni. Huzalozd át agyaban a meggyőződéseidet, hogy sikeresebb lehess a pénz bevonzásában!

4.490 Ft

Önbizalom megerősítések

Sokkal több van benned, mint gondolnád – csak épp egy kis önbizalomra lenne szükséged, hogy ezt felismerd. Az önbizalom a sikeres élet és részben a boldogság kulcsa is, megerősítő kártyáinkkal pedig fokozatosan javíthatod saját önbizalmad.

4.490 Ft