Add meg az esélyt gyermekednek, hogy a lehető legjobbat hozhassa ki önmagából!

Óriási örömmel és pozitív izgatottsággal jelentjük, hogy összeállítottunk 3 megújult gyerekcsomagot, amelyek egyrészt kiváló kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget kínálnak az egész családnak, másrészt pedig…

Fejlesszétek játékosan a gyermek pozitív tulajdonságait!

Szülőként bizonyára benned is ott a vágy, hogy elősegítsd gyermeked boldogságát és sikerét, igaz?

Szeretnéd, ha gyermeked egyre bátrabb és kitartóbb lenne? Szeretnéd, ha kényes helyzetekben is kiállna magáért? Szeretnéd, ha kiváló egészségi állapotnak örülhetne? Szeretnéd, ha az iskolai- és sportteljesítménye is egyre csak javulna? Ehhez arra van szükség, hogy a hibák és hiányosságok helyett az erősségekre és pozitív tulajdonságokra fókuszáljunk!

Az erősségközpontú megközelítés tudományosan igazolt hatásai:

Könnyebb átmenet az óvodából alsó tagozatba, majd alsóból felső tagozatba

Nagyobb elégedettség és aktívabb részvétel az iskolában

Jobb iskolai eredmények

Jobb fizikai állapot

Betegség utáni gyorsabb felépülés

Nagyobb elégedettség és önbecsülés

Alacsonyabb kockázat a depresszió kialakulására

Fokozott képesség a stresszel és nehézségekkel való megküzdésre

Használd ki a zenében és játékban rejlő varázslatos erőt!

Mind a 3 új csomagot úgy állítottuk össze, hogy a benne lévő zenei anyagok és kártya-, illetve társasjátékok minél hatékonyabb módon, egymás pozitív hatásait is megsokszorozva fejleszthessék gyermeked egyéni erősségeit.

Az új csomagokban található gyermek CD-k és MP3 hanganyagok

Az új csomagokban található kártya- és társasjátékok

Ismerd meg, hogy pontosan miket tartalmaznak az új gyerekcsomagok!

  Repülj velem gyerekdalok

Magyarország első énképet és önbizalmat fejlesztő gyerek albuma, amely 14 pozitív megerősítéssekkel teletűzdelt, könnyen megjegyezhető, fülbemászó dalt tartalmaz. A zene, az éneklés és a mozgás segítségével segít előhívni és erősíteni a gyerekek önbizalmát, önbecsülését, pozitív gondolkodását. Az interaktív dalok éneklésre, táncolásra hívnak, amelynek a gyerekek örömmel tesznek eleget.

Az albumot a választott csomagtól függően hagyományos CD és/vagy modern MP3-formátumban is megkapod, hogy bármikor, bárhol kényelmesen lehessen élvezni a dalokat. Extra bónuszként még az akkordokat tartalmazó kottafüzetet is mellékeljük hozzá.

Hallgass bele!

  Világomban minden rendben van

Az első olyan zenei CD magyarul, melynek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a pozitív gondolkodás alapjait. Szövegei kifejezetten pozitív megerősítéseket tartalmaznak gyerekek számára. Ideális lehet akár otthoni, akár iskolai felhasználásra is. A dalok többsége interaktív jellegű, aktivitásra serkenti a gyerekeket, legyen szó akár éneklésről, vagy mozgásról.

Az albumot a választott csomagtól függően hagyományos CD és/vagy modern MP3-formátumban is megkapod, hogy bármikor, bárhol kényelmesen lehessen élvezni a dalokat. Extra bónuszként még az akkordokat tartalmazó kottafüzetet is mellékeljük hozzá.

Hallgass bele!

  Boldogító erősségek kártyajáték

A dobozban 43 gyönyörűen illusztrált, személyiségfejlesztő kártyát és 23 különböző játékleírást találsz. Kiváló eszköz a gyermekek erősségeinek megismeréséhez és kibontakoztatásához, hogy kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és gondtalanul éljenek.

Az egyes játékokat bátran formálhatod, alakíthatod, kiegészítheted a gyerek életkorának megfelelően.

  Pozitív gyerek vagyok kártyajáték

Személyiségfejlesztő kártyajáték 60 db megerősítés kártyával, amelyek játékos módon tanítják meg a gyermekeket pozitívan gondolkodni.

A kártyapakliban 3 személyiségfejlesztő játék leírása található, melyek alkalmazásával spontán módon fejleszthetik ki magukban a képességet, hogy pozitívan álljanak az élet dolgaihoz és észrevegyék magukban, illetve maguk körül mindazt, ami értékes.

A visszajelzések alapján nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is nagy kedvvel használják ezeket a kártyákat saját örömükre.

  Pozitivity Szupererő kártyajáték

A 24 karaktererősség kártyajátéka, amivel minden kisgyermekből valódi szuperhős válhat. A Pozitivity Szupererő kártyák abban segítenek, hogy az óvodás / kisiskolás gyermekek már igen fiatalon felismerhessék a saját erősségeiket, amelyekre építkezve boldog és sikerekben gazdag életet élhetnek.

A kártyákhoz mellékelt füzetben alapból 10 különböző játékszabályt ismertetünk, ezzel is garantálva a változatos fejlődést. Ezeken kívül azonban 20 további játékötlet és fejlesztő gyakorlat tölthető le hozzá az internetről ingyenesen. Arról nem is beszélve, hogy a szabályokat Ti magatok is rugalmasan alakíthatjátok, ahogy jól esik!

A doboz 126 db kártyát és 40 db játékkorongot tartalmaz.

  Pozitivity Fókusz társasjáték

A Pozitivity Fókusz sokkal több, mint egy társasjáték. Egyrészt azért, mert a doboz 5 különböző táblajátékot rejt, másrészt pedig azért, mert a használatával pozitív valóságot teremthetsz magadnak.

A játék használata a pozitív pszichológiának arra az alapfelvetésére épül, amely szerint a boldogságra való képesség tanulható és fejleszthető, méghozzá életkortól függetlenül. Az 5 táblajáték az életben alkalmazható 5 legeredményesebb boldogságstratégiáról szól, mely a folyamatos növekedést és a személyiségünk pozitív fejlődését segíti gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

A doboz tartalma

5db játéktábla, dobókocka, 6db bábu, 54db játékkorong, 6db Lépj tovább! kártya, Bagdi Bella: Öt boldogságstratégia a pozitív fejlődéshez c. könyv.

  Egyéb, extra meglepetések

A 3 különböző gyerekcsomagba apróbb meglepetéseket is csempésztünk, mint az 50 tipp a boldog gyermek neveléshez e-book, a Repülj velem kottafüzet vagy a szülinapi letölthető társasjáték, aminek már az elkészítése is egy szuper családi program!

Válaszd ki, hogy melyik csomaggal szeretnél hozzájárulni gyermeked pozitív fejlődéséhez és boldogságához!

Csomagajánlataink minden esetben extra kedvezményes árakat biztosítanak ahhoz, hogy beszerezd a Mental Focus legjobb és legsikeresebb fejlesztő kiadványait. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a csomagot ingyenesen szállítjuk!

Óriás+ gyerekcsomag

16.780 Ft helyett

13.900Ft

Erősségek gyerekcsomag

31.190 Ft helyett

22.900Ft

Erősségek+ gyerekcsomag

39.580 Ft helyett

29.900Ft

Kiegészítő segédeszközök

Boldogságóra könyvek

Pozitivity játékcsalád

Fejlesztő játékok gyermekeknek és önfejlesztő kiadványok felnőtteknek.

Önfejlesztő, letölthető játékok