ÖNFEJLESZTŐ, LETÖLTHETŐ JÁTÉKOK

Szerezd be az új, letölthető fejlesztő társasjátékokat!

Rendeld meg a Mesélő erősségek kockajátékot és/vagy a Boldog szülinapot! kooperatív társasjátékot

Mitől lesz egy társasjáték fejlesztő?

A Mental Focus kiadó játékai egytől egyig az önfejlesztés, a kreativitás, az önbecsülés- és az önértékelés növelése köré épülnek. Tudományos kutatások alapján, a pozitív pszichológia bizonyítottan működő módszerei alapján készülnek.

Játék és kreatív kézügyességfejlesztés egyben

A letölthető társasok a játék élvezete mellett az elkészítés élményét is adják.

Szuper családi program a játékelemek közös vágása, hajtogatása, ragasztása, ami a minőségi együtt töltött idő mellett a kreativitást, a kézügyességet is fejleszti.

Mesélő erősségek kockajáték

A Mesélő erősségek, egy vidám, kommunikációs készséget fejlesztő kockajáték, amely

1.990 Ft

Boldog szülinapot! kooperatív társasjáték

Ünnepeljétek meg játékosan a szülinapost! Legyen szó anyáról, apáról, a nagyikról vagy a gyerekekről… Szóljon róla a játék, szóljon róla a mai nap!

A Boldog szülinapot! kooperatív társasjátékot letölthető formában biztosítjuk számodra. Bármelyik családtag számára készítitek is a társasjátékot, nem csak a játék lehet nagy öröm számotokra, hanem az elkészítése is.

Nézz bele »»

1.990 Ft

INGYEN SZÁLLÍTJUK!

A Pozitivity Family társasjátékot valamint az Ez vagyok én! kártya+munkafüzet csomagot most INGYENES szállítással vásárolhatod meg!

Ismerd meg a Pozitivity játékcsaládot is!

sheds plans Hip Roof Shed Plans 10×18 Clerestory Dormer Shed Plans 20×12 Bali Out Call Message kingdom357 gospin123 kontes123 pasar123 raja123 respin123 sakti123 virgo123 cuan123 bule77