Hangold az agyad a gazdagságra

Pozitív megerősítésekkel

Gondolnád, hogy jelenlegi anyagi helyzetedtől függetlenül képes vagy áthangolni az agyad a gazdagságra, a pénz bevonzására?

Pozitív megerősítés kártyáink rendszeres használatával elháríthatod azokat a szellemi és érzelmi akadályokat, amelyek sikeressé válásod útjában állnak.

Jó hír, hogy képes vagy megváltoztatni pénzügyi beállítottságodat! Ezek a pozitív megerősítések segítenek megváltoztatni a pénzzel kapcsolatos meggyőződéseidet és elindíthatnak a pénzügyi siker és a pénzzel kapcsolatos stressz enyhítésének útján.

hangold át a gondolataid!

Ha áthangolod a pénzzel kapcsolatos meggyőződéseidet, amelyek a benned szunnyadó képességek kibontakozását gátolják, bölcsebb pénzügyi döntéseket hozhatsz és stabilabb anyagi egyensúlyt alakíthatsz ki az életedben.

Bár a külső tényezőket nem tudjuk befolyásolni, de a saját gondolataidat és a belőlük fakadó tetteidet vagy éppen tétlenségedet, a te irányításod alatt állnak. És a végső sikeredet a gondolataid és a hozzáállásod határozzák meg, nem a külső tényezők.

Fejleszd a pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódodat

Ha jelenleg úgy érzed, hogy a pénzzel kapcsolatos beállítódásod romboló pénzügyi viselkedésformákhoz vezet, akkor ezek a pozitív megerősítések segítenek a gazdagsághoz társuló mintázattá átalakítani.

Így használd a pozitív megerősítés kártyákat!
1. Minden nap húzz egy kártyát a pakliból.
2. Olvasd fel magadnak (akár hangosan is) a kártyán szereplő megerősítést, majd hagyj egy kis időt magadnak, hogy érlelgesd a gondolatot
3. A nap folyamán többször ismételgesd magadban
4. Másnap folytasd egy következő kártyával

… hamarosan pedig érezheted is a pozitív megerősítések hatásait! Kezdj bele már ma!

Megerősítés kártyacsomag a pénz bevonzásához

Pozitív megerősítések ismétlésével új gondolkodási szokásokat alakíthatsz ki, hogy az anyagi szorongás helyett pozitívan tekinthetsz helyzetedre. A kártyák támogatnak a pénz bevonzására, céljaid elérésére irányuló cselekedeteidben. Használd őket nap mint nap rendszeresen!

Pénzmágnes kártyacsomag

A csomag 3 megerősítések kártyapaklit tartalmaz, ez 180db megerősítés kártyát jelent.

13.470 Ft
helyett csomagban csak

10.990 Ft

Pénzmágnes megerősítés kártyák

A pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódod meghatározza milyen anyagi sikert vagy képes elérni. Huzalozd át agyaban a meggyőződéseidet, hogy sikeresebb lehess a pénz bevonzásában!

4.490 Ft

Bőségtudat megerősítés kártyák

A bőség nem csupán materiális dolgokon múlik, Te is sokat tehetsz érte, hogy jóllétben élj! Segítenek ebben a pozitív megerősítés kártyák, hiszen amiről szüntelenül beszélsz, végül lényed részévé válik.

4.490 Ft

Önbizalom megerősítések

Sokkal több van benned, mint gondolnád – csak épp egy kis önbizalomra lenne szükséged, hogy ezt felismerd. Az önbizalom a sikeres élet és részben a boldogság kulcsa is, megerősítő kártyáinkkal pedig fokozatosan javíthatod saját önbizalmad.

4.490 Ft