A családi összetartozás játéka, amivel játszva épül az önbecsülés és az önbizalom!

A Pozitivity Family kifejezetten családoknak lett kifejlesztve...

így végre együtt játszhatsz, fejlődhetsz és nevethetsz azokkal, akiket a világon a legjobban szeretsz.

Tökéletes ajándék az egész családnak!

Egy átlagos családban napi
7 PERCET beszélgetnek a gyerekekkel.

Szerinted ez elég?

A reggeli őrült rohanásban nemhogy békésen, együtt megreggelizni, még fogat mosni is alig van idő. A gyerekek a fél napot óvodában vagy iskolában töltik, a szülők dolgoznak, fáradtan hazaesve pedig nem vágynak másra, csak egy kis csendre. Amikor eljön a vacsora ideje vagy a hétvége, idő talán lenne a beszélgetésre, ám mindenki csak a telefonját bámulja.

Ahelyett, hogy egymásra és a másik történeteire figyelnénk, folyamatosan a laptop vagy egyéb okoskütyük képernyőjére tapadva valahol egészen máshol járnak a gondolataink. Távol a saját életünktől, távol a családunk életétől…

 

Szülőként az egyik legfontosabb felelősségünk, hogy meghallgassuk a gyerekeinket. Ez persze időt és energiát igényel, de jó ha tudjuk, hogy javarészt rajtunk múlik gyermekeink lelki világának fejlődése. A semmibe vett perceket és órákat pedig soha nem kapjuk vissza…

A Pozitivity Family segítségével

végre minőségi időt tölthet együtt az egész család, miközben remekül szórakoznak kicsik és nagyok egyaránt

Felejthetetlen
közös élmények

A játék elősegíti, hogy a múltbeli pozitív eseményeket újra átélhessétek közösen, összehangolódjatok, kikapcsolódjatok és közben új, felejthetetlen élményeket szerezzetek együtt.

Kihívás, kaland,
móka és sok-sok nevetés

Mivel a játék számtalan módon felhasználható, minden alkalommal tud valami újat adni. A játékos feladatok összekovácsolnak, a humoros gyakorlatok megnevettetnek, így a tartalmas, vidám családi program garantált.

Az érzés, hogy tényleg
együtt vagytok

Amikor leültök játszani, olyankor nem a telefonotokat nyomkodjátok, nem a tévét nézitek, hanem egymásra figyeltek. Egyszerűen csak élvezd, hogy azokkal lehetsz, akiket a világon a legjobban szeretsz.

1

Teremts pozitív élményállapotot!

A játék tudatosan törekszik arra, hogy különböző feladatok elvégzésén keresztül építse a családi pozitív élmények tárházát. Teszi mindezt tudományosan igazolt módszerek alapján.

2

Használd ki a történetek erejét!

A játék folyamán felmerülnek majd mindenféle családi történetek, ami segít összehangolódni. A felszabadultan együtt töltött időben a történetmesélés észrevétlenül beágyazódik a család életébe.

3

Legyen az egész család Pozitivity!

A pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott és boldog élethez. A Pozitivity Family óriási mértékben járulhat hozzá ahhoz, hogy az egész család elsajátíthassa az optimista szemléletmódot.

4

Fedezd fel saját és családtagjaid titkos erősségeit!

Az elismerés, a dicséret felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt fontos. A játék segít megismerni saját és családtagjaink erősségeit, ezáltal növelve az önbecsülést, elősegítve a személyiségfejlődést.

5

Nyerjetek együtt, közösen!

A legtöbb társasjátékkal ellentétben a Pozitivity Family a közös élményekre, az együtt elért eredményekre és az összetartásra fókuszál. Ennek a játéknak minden résztvevője garantáltan csak a győztese lehet.

„Ahhoz, hogy a gyerekek fölnőjenek, nem kell külön szoba, mindegyik szobába külön tévé, a gyermekneveléshez család kell.”

Papp Lajos
Széchenyi-díjas szívsebész

Miért olyan fontos a pozitív szemléletmód?

TUDTAD? A pesszimisták 3 dologban bizonyítottan gyengébbek az optimistáknál:

gyakrabban lesznek depressziósak

kevesebbet érnek el az iskolában / munkában

sokkal rosszabb az egészségi állapotuk

„Ha a gyermek megtanulta a pesszimista gondolkodást, akkor nagy a kockázata, hogy romlik az iskolai teljesítménye, nagyobb eséllyel lesz szorongó vagy depressziós, és talán az a veszély is fenyegeti, hogy rosszabb lesz az egészségi állapota, mintha optimista lenne.”

Dr. Martin Seligman
amerikai pszichológus, az optimizmus vezető kutatója

A jó hír, hogy az optimizmus tanulható!

A POZITIVITY FAMILY 3 különböző módon segíti elő a pozitív tudatállapot megteremtését

1
Múlt

A múlt pozitív élményeinek felidézésével, ami során jobban megismerhetjük családtagjaink történeteit és érzéseit, felfedezhetjük rejtett erősségeinket, illetve kiszakadhatunk a stresszes mindennapokból – ezt segítik a Meséld el nekem!, az Erősségeink és a Velünk történt! kártyák.

2
Jelen

Az éppen aktuális pozitív élményekre való ráerősítéssel, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy teljesen átadjuk magunkat annak, amit éppen csinálunk, egyfajta flow állapotba kerülünk – ezt segítik a Mozdulj! kártyák, a Boldogság Kastély kártyák és egyáltalán az egész társasjátékozás.

3
Jövő

A jövő pozitív elképzelése által, vagyis amikor a vizualizáció erejét is kihasználva elképzelünk a jövőben egy pozitív eseményt, ami velünk történik meg, ezzel is bizakodó, optimista állapotba hozzuk magunkat – ebben segítenek a Jövő-kép kártyák.

A Pozitivity Family több mint egy kártyajáték.

Egy valódi fejlesztő eszköz, ami játékos módon
teszi boldogabbá az egész család életét.

A Mental Focus Kiadó küldetése olyan kiadványok fejlesztése és kiadása Magyarországon, amelyek a magyar emberek jóllétszintjének növelését támogatják, segítik a gyermekeket és a felnőtteket az életük kiteljesítésében, a boldogságuk megteremtésében, tehetségük és családi, munkahelyi közösségeik fejlesztésében.
Az alap Pozitivity társasjáték – amivel a Pozitivity Family kártyajáték akár együtt is játszható – az elmúlt időszakban a kiadó BestSeller termékévé vált, amiből 2 év alatt több mint 15.000 darabot adtak el.

Ismerd meg a játék fejlesztőit!

Bagdi Bella

személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program és az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák elindítója egy vadonatúj kártyajátékot fejlesztett kifejezetten családok számára.
Pszichológiai tanulmányaiból merítkezve életépítő dalaival, írásaival, koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzi az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra. Több mint 10 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Veres-Lukács Lilla

Boldogságóra tréner és innovatív, kreatív családanya​

Lilla 2012 óta oszlopos tagja a Jobb Veled a Világ Alapítványnak, először önkéntesként, majd később fejlesztőként csatlakozott az alapítvány innovációs pozitív pedagógiai műhelyéhez. A Pozitivity Family társasjáték társfejlesztői feladata nagyon testhezálló volt Lillának, mert édesanyaként a férjével folyton újabb és újabb játékokat, kihívásokat találnak ki a gyermekeiknek, akik elsőként tesztelhették a Pozitivity Family játékát.

1 kártyajáték, számtalan szórakozási lehetőség

A POZITIVITY FAMILY mindig valami újat ad. Megunhatatlan, szinte végtelen módon felhasználható és minden helyzetben ott lehet veletek.

A Pozitivity Family alapvetően egy önállóan játszható, szórakoztató kártyajáték kétféle játékszabállyal.

Ha szeretnétek, akár az eredeti Pozitivity társasjáték mellé is használhatjátok remek kiegészítőként.

Az egyes kártyapaklik önállóan is felhasználhatóak a családon belüli beszélgetések elindítójaként.

Mivel kis helyet foglal, bármikor, bárhol elővehetitek. Csak vegyetek ki egy paklit, és vigyétek magatokkal, vagy keverjétek össze őket, és húzzatok belőle! Elüthetitek vele az időt utazás vagy várakozás közben, feldobhatjátok a hangulatot bármilyen családi rendezvényen.

Ezen kártyapaklik segítségével könnyebben beindíthatjátok a beszélgetést egy családi eseményen a családtagokkal, rokonokkal, ahol esetleg olyanok is együtt vannak, akik ritkán találkoznak egymással, kevesebbet tudnak egymás életéről, gondolatvilágáról. Jó lehetőséget biztosítanak a Pozitivity Family ezen kártyái akkor is, amikor idősebb családtagok is szívesen kapcsolódnának a gyerekekkel vagy felnőttek egymással, de kevésbé társasjátékszerető a társaság. De olyankor is előszedhetitek a kártyákat, amikor kettesben vagytok bármely családtagotokkal és egy kis beszélgetésre vágytok. A kártyajátékot gyerekeknek 6 éves kortól ajánljuk.

Most INGYENES szállítással!

Rendeld meg most a Pozitivity Family társasjátékot INGYENES szállítással! Gondolj már most a karácsonyi ajándékozásra!

Itt az idő, hogy Te is

pozitív energiával töltsd fel a családod életét!

A mai felgyorsult világban minden korábbinál nagyobb szükség van arra, hogy néha visszább vegyünk a tempóból és arra szánjunk időt, ami igazán fontos. Sajnos annyi minden tereli el a figyelmünket, hogy sokszor épp arra nem jut, amire a leginkább kellene; a családunkra.

Szülőként a mi felelősségünk, hogy gyermekeink számára olyan kapaszkodókat biztosítsunk, amire egész életükben támaszkodhatnak.
A családi történetek, az együtt átélt élmények, a megfelelő értékrend, a hála és a szeretet érzése, az összetartozás és az optimista életszemlélet óriási mértékben járulhat hozzá egy sikeres, boldog és egészséges élethez.

A Pozitivity Family a pozitív pszichológia alapelveire támaszkodva játékos formában képes átalakítani az egész család életét. A használata közben észrevétlenül is olyan szokásokat alakít ki és olyan érzéseket ébreszt, amelyekből rengeteget profitálhatnak gyermekek és felnőttek egyaránt.

Mit mondanak azok, akik már
kipróbálták a Pozitivity Family-t?

Nagyon élveztük és nagyon tetszett mindannyiunknak a játék! Nagyon jók a feladatok, ötletesek és viccesek. Hihetetlenül jól oldja az elmúlt időszak traumáit, segít a feldolgozásban és összekovácsolja a családot! Megtanít arra, hogy legyünk tisztelettel egymás iránt, legyünk türelmesek és nyitottak, rugalmasak. Nagyon tetszik! Családanyaként és szakemberként is elnyerte a tetszésemet, csak ajánlani tudom! Alig várom, hogy újra itthon legyenek a gyerekek és folytathassuk.
Ferenczi Gergelyné Kádár Melinda
5 gyermek édesanyja
Ez egy tökéletes feltöltődési lehetőség. Van benne kihívás, móka, kaland, titok… Tényleg igazi élmény, s minden alkalommal tud újat adni. Köszönjük az újabb csodát!
Simonváros Katalin
Minden várakozásunkat felülmúlta a játék. Felejthetetlen élmény marad számomra, ahogy egy asztal körül ülünk a családdal, a kislányom csillogó szemmel hallgatja a nagyszülei gyermekkoráról a történeteket és közben ráébred, hogy mennyivel jobb helyzetben és körülmények között él. Ekkor átölelt és azt mondta: Szeretlek! Ez egy volt azok közül a pillanatok közül, mikor elöntött a hála és átjárt a boldogság. A Pozitivity Family több mint egy játék. A családi történetek által megtapasztalhatjuk, hogy minden nehézségből van kiút és együtt bármilyen kihívással megbirkózhatunk. A játékos feladatok erőt adnak és összekovácsolnak. A Mozdulj! és Így csináld! paklik humoros gyakorlatai révén sokat nevettünk. Nagyon tetszett mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek, mikor apa énekelve vagy éppen táncolva mesélt valamiről, anya grimaszolt, nagyapa családi edzést rendezett, a nagymami meg mindenkit megnevettetett…
Patakiné Veres Magdolna
Nagyon tetszettek a kérdések és a feladatok, éppen ez az a periódus, amikor ilyen dolgokról beszélgetni kell, de magától néha nem jön. Végtelenül nagy segítség a család számára, hogy felhozza a játék a különböző témákat. Minden családtagot beszippantott és nagyon köszönjük, hogy vannak emberek, akik ilyen és ehhez hasonló játékok fejlesztésével töltik az idejüket.
Demeter Csilla
Az adott idő alatt lévő hála felsorolásnál nagyon pörögtek a gondolatok, volt, hogy egymás szavába vágva 20 dolgot is sikerült felsorolni! Alig győztük számolni. A normál társasban is szuper volt a szívecskék gyűjtése, de így összefogva még jobb érzés, még több szívecskét gyűjteni.
Molnár Zsuzsanna

Mi van a dobozban?

A Pozitivity Family kártyajáték tartalma

150 db Feladatkártya, 10 db Szörnykártya, 20 db Így csináld kártya

15 db Boldogság Kastély kártya

5 db Szót kérek! kártya

3 db szörnyfigura

84 db szívecske

Családi csomag

Pozitivity Family

9.900 Ft

Ne maradj le! Most INGYENes szállítással!

Családi Felfedező csomag

Pozivity Family + Felfedező

12.800 Ft

Ne maradj le! Most INGYENes szállítással!

Családi+ csomag

Pozitivity + Pozivity Family

23.800 Ft helyett

20.900 Ft

Ne maradj le! Most INGYENes szállítással!