Te is szoktál azon gondolkodni, hogyan juthatsz az életedben +2-ről + 7-re, vagy -3-ról +3-ra? Szeretnéd érezni, hogy az életed napról napra egy kicsit könnyebb, és egyre több valódi öröm és értelem van benne?

Az Élni jöttem könyv útmutatót nyújt, hogyan építheted fel azt, amit Arisztotelész jó életnek” nevez. A pozitív pszichológusok a jó élet összetevőinek az emberi erősségeink használatát tartják, melyek segítik életünk kiteljesedését. A könyv mellékletében található 12 dal egy-egy erősséghez kapcsolódik, melyek összefüggésben állnak az élettel való elégedettséggel, a jólléttel és hozzásegítenek életünk kibontakozásához. A könyv a 12 erősség bemutatásával és fejlesztésével foglalkozik. A könyvhöz tartozó dalokat pedig bárhova magaddal viheted, hogy mindig emlékeztessenek arra, amiről olvastál.

Lapozz bele a 176 oldalas Élni jöttem könyvbe!

Élni jöttem könyv és CD termékről 6 értékelés

 1. Nagy Gyöngyné Princz Ica

  Most olvasom negyedjére, közben jegyzetelek és tanulok! Köszönöm Neked, hogy általad fejlődhetek!

 2. Szűcs Tünde

  Még a koncerten megvettem. Óriási élmény volt a zene – ének – lélek találkozása. Azóta is ezzel a könyvvel és CD-vel ápolom a testem, lelkem. Köszönet érte.

 3. Pálfiné Varga Andrea

  Mióta hazahoztam a legújabb lemezed a koncertről, Bella, naponta meg kell hallgatnom, egymás után többször is, mert annyira magával ragadó!

 4. Papp Edit

  Állandóan az új dalaidat hallgatom és már majdnem kívülről tudom! Lelkem repül a dalok éneklése közben! Férjem elvesztésének fájdalmából sokat segítettek a dalaid! Köszönöm, hála az egész csapatnak!

 5. Dienesné Szabó Angéla Mária

  Drága Bella! A koncert óta majdnem minden nap meghallgatom, volt olyan dal, amin sírva fakadtam, annyira megérintett. Egy csodálatos csokrot állítottál össze!

 6. Kerényi Mária

  A dalaid nagyon segítettek nekem, ahogy még ma is. Közel negyven évi sötétség után, életem új fejezete kezdődött 3 éve. Teljesen a nulláról. Igazán a dalaid kezdték az “értékes ember vagyok” érzését kinyitni bennem. Köszönöm, hogy itt vagy nekem is!

Mondd el a véleményed

Your email address will not be published. Required fields are marked