Párkapcsolati kártyák

 

Idén Valentin napon éljétek meg az igazi meghittséget: az órákon át tartó, mély beszélgetések szépségével!

Lepd meg párod közös élményekkel!

A tárgyi ajándék átmeneti örömet okoz, de az együtt töltött idő megmarad! A legjobb Valentin napi ajándék ötletek tehát nem csak néhány csepp boldogságot okoznak, hosszú távon is szebbé, tartalmasabbá teszik a kapcsolatotokat. Válassz párkapcsolati kártyáink közül, ajándékozz magatoknak tartós boldogságot!

Párkapcsolati kártyák ajándékba

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

Csak elkezdeni nehéz, aztán máris meglátjátok, milyen jó tényleg beszélgetni egymással. A kommunikáció ráadásul a boldog, tartós kapcsolatok alapja is, ezért mindenképp megéri nagyobb hangsúlyt fektetnetek rá.

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

Fedezzétek fel kapcsolatotok értékeit és mindazt, ami összeköt titeket pozitív pszichológiai alapokra épülő párkapcsolati kártyák segítségével! A kérdések megválaszolásával könnyedén egymásra hangolódhattok, újra felfedezhetitek egymást.

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

Pozitív fókuszú kérdésekkel meghitt légkört, mély beszélgetést építhettek ki, közben pedig kapcsolatotokat is elmélyíthetitek. Beszélgessetek éjszakába nyúlóan és érezzétek újra egymás közelségét, azt a különleges kapcsot, ami összeköt titeket!

55 beszélgetésindító kérdés randizáshoz

Még a kapcsolat elején jártok? Mélyítsd el mély beszélgetésekkel! A kérdésekkel igazán megismerheted a partneredet, így szoros köteléket alakíthattok ki egymással, ami aztán ideális táptalaja lehet egy boldog párkapcsolatnak is.

Sőt, csomagajánlatunkat kedvezményes áron, 10.490 forintért vásárolhatod meg!

Válaszd a párkapcsolati kártyákat csomagban!

Kártyacsomagjainkkal hosszú időre biztosíthatod a meghitt időtöltést, függetlenül attól, hogy friss kapcsolatotokat mélyítenétek el vagy összeszokott párként erősítenétek a köztetek lévő kapcsot. Válaszd hozzá a nagy kedvenc ajándékkönyvet is, és melengesd meg párod szívét!

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

3.990 Ft

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

3.990 Ft

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

3.990 Ft

55 beszélgetésindító kérdés randizáshoz

3.990 Ft