Bagdi Bella - MP3 albumok

Örömmel osztom meg veletek, hogy – sokatok kérésére – a már fizikai formában nem kapható zenei és meditációs lemezeim egy része MP3 formátumban is megvásárolható a Mental Focus önfejlesztő kiadványok webáruházban.
Hallgasd és élvezd a dalaimat úgy, ahogyan mi készítettünk Neked: szívvel-lélekkel!

Szeretettel, Bella

Belső béke dalok

2.990 Ft

Ha gyors kiutat keresel a stressz, a nyugtalanság, a fáradtság, a belső békétlenség világából, ha szeretnéd lecsendesíteni az elméd, akkor tedd be ezeket a dalokat, dőlj hátra és engedd, hogy hassanak rád ezek a lelket gyógyító dalok, amelyek békét hoznak belső világodba. A belső béke a legértékesebb dolog, amit el tudsz érni. Aki békében tud élni önmagával, az békében tud élni a világgal is. Sohasem túl késő békét lelni. Ennek mindig itt van az ideje. Találj rá a békédre ezeknek a daloknak a segítségével!

Hallgass bele!

Életigenlés és felemelkedés

3.500 Ft

Fontos, hogy minden nap a megfelelő irányba állítsuk az elménket.

Fontos, hogy mindig minden helyzetben számítsunk arra, hogy a dolgok a javunkra változnak. Ezek a dalok nagy segítségedre lesznek ebben: bíztatnak, erőt adnak, gyógyítanak és felemelnek téged. Pont akkor, amikor szükséged van rá.

Hallgass bele!

Elengedés gyakorlat

3.500 Ft

Sok embernek nehezen megy az elengedés, mert nem tudják, hogyan csinálják. Ez az első olyan gyakorlatias hanganyag magyar nyelven, ami megtanít elengedni a testi feszültséget, a fizikai fájdalmat és a negatív érzéseket.

Minden, amit nem tudsz elengedni, az akadályozza az előrejutásodat.

Hallgass bele!

Életbátorság

3.150 Ft

A bátor talpra állás, a kapcsolódás, a szembenézés és az elfogadás dalai.

„Hogy mit jelent számomra az életbátorság? Elköteleződni, szeretni, kapcsolódni; bízni abban, hogy ami van, az valahogy szolgál engem; átadni magamat egy magasabb rendű erőnek; a békét választani a tökéletesség helyett; szembenézni az igazsággal és tiszta megértésre törekedni; benne lenni a pillanatban csak úgy minden akarat és vágy nélkül; megbocsátani és sérelmek nélkül szeretni a gyökereimet… számomra mind bátorságot feltételez.Ezek a dalok az életbátorságnak ezen aspektusait elevenítik meg, illetve keltik életre a zene erejével.”

Szívvel-lélekkel adom tovább!
Bella

Dalok az albumról:

Világomban minden rendben van

3.500 Ft

Zenés pozitív megerősítések gyerekeknek

Ez az első olyan zenei album magyarul, melynek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a pozitív gondolkodás alapjait. Szövegei kifejezetten pozitív megerősítéseket tartalmaznak gyerekek számára. Ideális lehet akár otthoni, akár iskolai felhasználásra is.

A dalok többsége interaktív jellegű, aktivitásra serkenti a gyerekeket, legyen szó akár éneklésről, vagy mozgásról.

Továbbá fejleszti a gyerekek pozitív életvezetési képességeit, mint pld. az önbecsülésüket, a pozitív gondolkodásmódjukat, a „képes vagyok rá” hozzáállásukat, és az egyik dal segítségével megtanulnak játékos módon relaxálni is.

A dalok szórakoztatóak és könnyű egyedül, vagy akár társaságban is énekelni őket.

Hallgass bele!

Repülj velem

3.500 Ft

Pozitív énképet és önbizalmat fejlesztő dalok gyerekeknek

A Repülj velem album 14 fantasztikus, pozitív megerősítésekkel teletűzdelt dalt tartalmaz, amelyeket pillanatok alatt megszeretnek és megtanulnak a gyerekek. A dalok segítenek fejleszteni a gyerekek énképét és önbizalmát, hogy nyitottabbak, optimistábbak és kiegyensúlyozottabbak legyenek.

Hallgass bele!

Pozitivity játékcsalád - a nyári kalandokhoz is!