Töltsd meg az idei éved pozitivitással!

Eszközöket is adunk hozzá:

Mit tartamaz a csomag?

  Pozitivity Fókusz társasjáték

Növeld a jövővel kapcsolatos pozitív elvárásaidat! A Pozitivity Fókusz Jövő-kép játéka segít ráhangolódni a derűlátó gondolkodásra és pozitív elvárásokkal indulni a jövő felé.

Az 5 táblajáték az életben alkalmazható 5 legeredményesebb boldogságstratégiáról szól, mely a folyamatos növekedést és a személyiségünk pozitív fejlődését segíti gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

  Iránytű a boldogsághoz könyv

Bagdi Bella nagysikerű Iránytű a boldogsághoz c. könyvéből megtudhatod, hogyan használd fel a legújabb agykutatások eredményeit arra, hogy boldogabb jövőt teremts magadnak. A könyv 30+1 napos pozitív fókusz programot is tartalmaz.

Tanuld meg használni és fejleszd a céljaid eléréséhez vezető erősségeidet! A siker és kiváló teljesítmény mögött alapvetően 3 készség húzódik: az erőségeid felismerése, alkalmazása és fejlesztése. Nézz bele a munkafüzetbe!

A kártyákat használva megtalálhatod a fő erősségeid, amelyek meghatározzák, ki is vagy valójában.
Saját személyiséged fő erősségeinek használata eredményezi életed legnagyobb boldogságát a mindennapokban.

A céljaid elérésben segítségedre lehet többek között ezek az erősségek: kíváncsiság, perspektíva, kitartás, lelkesedés, tanulás szeretet, ítélőképesség. Nézz bele a kártyajátékba!

  Ajándék az első 50 megrendelőnek!

Legyél az első 50 megrendelő között és ajándékba kapsz egy Őrangyalos bevásárlókocsi érmét is: legyél köztük, hord mindig magaddal és nem csak garantáltan mosolyt csal az arcodra, de még jó hasznát is veheted a bevásárlások alkalmával!

A Célkitűzés csomag most 20% kedvezménnyel lehet a tiéd a készlet erejéig, ingyenes szállítással!

31.870 Ft
helyett csak

24.990Ft