Párkapcsolati kártyák a nyáresti beszélgetésekhez

Mélyítsétek el a kellemes nyáresti beszélgetéseket! Fedezzétek fel kapcsolatotok értékeit és mindazt, ami összeköt benneteket a pozitív pszichológiai alapokra épülő párkapcsolati kártyák segítségével!

Tegyétek különlegessé a nyári estéket!

Végre itt vannak az igazi nyári esték, amikor minden olyan könnyednek, kellemesnek hat. Elérkezett ezzel a tartalmas nyáresti beszélgetések ideje is! Ez azonban már nem is olyan könnyű, idővel ugyanis sok kapcsolatból kivész a mély kommunikáció és csak a kötelezők maradnak.  Hozd vissza a tartalmas, őszinte beszélgetések szépségét párkapcsolati kártyák segítségével! 

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

Erősítsétek meg a köztetek lévő köteléket párkapcsolati kártyákkal! A szakértő csapat által összeállított kérdések nem csupán elindítják a beszélgetést, de segítenek irányítani is. Általuk olyan kapcsolatépítő témákat járhattok körül, amikről egyébként talán nem is beszélnétek.

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

Fedezzétek fel kapcsolatotok értékeit és mindazt, ami összeköt titeket pozitív pszichológiai alapokra épülő párkapcsolati kártyák segítségével! A kérdések megválaszolásával könnyedén egymásra hangolódhattok, újra felfedezhetitek egymást.

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

Pozitív fókuszú kérdésekkel meghitt légkört, mély beszélgetést építhettek ki, közben pedig kapcsolatotokat is elmélyíthetitek. Beszélgessetek éjszakába nyúlóan és érezzétek újra egymás közelségét, azt a különleges kapcsot, ami összeköt titeket!

55 beszélgetésindító kérdés randizáshoz

Még a kapcsolat elején jártok? Mélyítsd el mély beszélgetésekkel! A kérdésekkel igazán megismerheted a partneredet, így szoros köteléket alakíthattok ki egymással, ami aztán ideális táptalaja lehet egy boldog párkapcsolatnak is.

Sőt, csomagajánlatunkat kedvezményes áron, 10.490 forintért vásárolhatod meg!

Lepd meg vele a párodat!

Emlékszel még, mi mindenről tudtatok régen órákon át beszélgetni? A szikra nem veszett el, beszélgetésindító párkapcsolati kártyáink segítségével vissza tudod hozni az egész estés beszélgetések élvezetét! A kártyákon található kérdések megválaszolásával könnyedén egymásra hangolódhattok, újra felfedezhetitek egymást. Rendeld is meg mihamarabb, és pár napon belül nálad lesz!

VÁLASZD A PÁRKAPCSOLATI KÁRTYÁKAT CSOMAGBAN!​

Három különböző pakli egyenként 55 kérdéssel – a csomaggal tehát hosszú időre biztosíthatod a minőségi időtöltést, mire pedig mindnek a végére értek, figyeld meg, már annyira belejöttök a beszélgetésbe, hogy abba sem hagyjátok!

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

3.990 Ft

55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

3.990 Ft

55 kérdés a párkapcsolat elmélyítéséhez

3.990 Ft

55 beszélgetésindító kérdés randizáshoz

3.990 Ft