Nőnapi ajándék ötletek

Ünnepeljük az erős nőket világszerte! Annyi mindent köszönhetünk az édesanyáknak, lánytestvéreknek, társaknak és barátnőknek: támogatásukat, szeretetüket, rengeteg erejüket. Idén nőnapra ezért különlegességgel készültünk: lepd meg szeretteid egy nagy adag pozitivitással!

Nőnapi ajándékcsomag a pozitivitás jegyében

Mi lehetne szebb ajándék hölgy családtagjaidnak és szeretteidnek, mint a közös időtöltés és egy csipet boldogság? Kifejezetten így állítottuk össze ezért ajándékcsomagunkat: beszélgetős kártyáink garantálják az igazán őszinte beszélgetések élményét, kiadványaink pedig segítenek, hogy szeretted a legjobbat hozhassa ki önmagából és életéből!

Rendeld meg a legszuperebb nőnapi ajándék ötleteket rejtő csomagot kedvező áron!

100 ok, amiért jobb veled a világ! ajándékkönyv

100 őszinte és mély gondolat, amivel kifejezheted szeretteidnek, és azoknak az embereknek, akik valamiért fontosak neked, mit is jelentenek számodra.

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

A beszélgetős kártyák visszaadják az őszinte, mély beszélgetések élvezetét. Segítségével csak úgy repülnek az órák, miközben ti újra felfedezitek egymást és közös értékeiteket. Pároknak, családtagoknak és barátoknak is szívből ajánljuk!

55 kérdés, amelyek segítenek céljaid kitűzésében és elérésben

Pozitív pszichológiai beszélgetős játékunk segít keretet adni a céloknak, és hosszú távon elérésüket is támogatja. Játszható egyedül vagy társaságban is, ezáltal a közös élményeket és a személyes fejlődést egyaránt támogatja.

Iránytű a boldogsághoz könyv

Bagdi Bella bestseller könyve tudományosan alátámasztott boldogságfokozó stratégiákba vezeti be az olvasót, sőt, a mindennapok során alkalmazható gyakorlatokkal segíti elmélyíteni a tudást.

Élni jöttem könyv és CD csomag

Ki ne szeretné elérni a „jó életet”? A pozitív pszichológusok is sokat foglalkoznak a kérdéssel, az Élni jöttem című könyvből pedig elsajátíthatod a kutatások eredményeképp kidolgozott módszereket.

Sőt, csomagajánlatunkat kedvezményes áron, 14.900 forintért vásárolhatod meg!

+Ajándék: Piros őrangyalos vászontáska

Rendeld meg a nőnapi ajándék ötleteket tartalmazó csomagunkat, és meglepünk egy praktikus kis vászontáskával is!

Válaszd csomagban!

Válaszd ajándékcsomagunkat: beszélgetős kártyáink garantálják az igazán őszinte beszélgetések élményét, könyveink pedig segítenek, hogy szeretted a legjobbat hozhassa ki önmagából és életéből!

Nőnapi csomag + ajándékkal

20.860 Ft
helyett csomagban csak 

14.900 Ft

100 ok, amiért jobb veled a világ! ajándékkönyv

Ajándék azoknak, akik szebbé teszik a világod!

2.990 Ft

55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez

Bevezető áron csak 

3.990 Ft

55 kérdés, amelyek segítenek céljaid kitűzésében és elérésben​

Bevezető áron csak 

3.990 Ft

Élni jöttem könyv és CD

4.990 Ft
helyett csak 

2.990 Ft

Iránytű a boldogsághoz könyv

4.900 Ft
helyett csak 

3.990 Ft