sorsfordito_konyv_kave

Az önbecsülés növelése megfiatalít, megszépít, egészségesebbé, boldogabbá, sikeresebbé tesz, fejleszti jellemedet, és sokkal messzebbre juttat el az életedben, mint azt valaha is gondoltad volna magadról.

Nincs egyetlen olyan jelenlegi problémád sem az életedben, mely ne következne – legalábbis részben – az önbecsülés hiányából. Minden, amit magadról és a lehetőségeidről gondolsz, minden döntésed és cselekedeted, összhangban van az önbecsüléseddel. Ezért van az, hogy az önbecsülésed mértéke alapjaiban határozza meg a lelkiállapotodat és azt, hogy mi mindent fogsz tudni elérni az életedben.

A jó hír az, hogy az önbecsülés növelése tanulható! Ez a könyv ebben segít téged!

Ha keresed a módját annak, hogyan tudnád magad és az életed még jobbá tenni, ha szeretnéd visszanyerni önbecsülésedet, és ha mindezekhez elkellene egy kis segítség, akkor a Sorsfordító önbecsülés könyv pont Neked való!

Ebből a könyvből megtanulhatod, hogyan és mit tegyél azokkal a megoldandó dolgokkal, amiket most szeretnél rendbe tenni az életedben.

Önbecsülésed fejlesztése a legjobb módja annak, hogy felkészülj a sikerre!

MI MINDENT TALÁLSZ A KÖNYVBEN?

Önszeretet, testszeretet, pozitív énkép és önbizalom témakörökben:

sorsfordito_onbecsules_konyv_mittalalszbenne

Olvass bele a könyvbe!

Betekintő – tartalomjegyzés és bevezető (PDF) >>

olvass_bele_1

Betekintő – belső oldalak (PDF) >>

olvass_bele_2


CSOMAGBAN IS MEGVÁSÁROLHATOD!

MIÉRT ÉRDEMES AZ ÖNFEJLESZTŐ CSOMAGOT VÁLASZTANOD?

Azért, mert a könyv mellett még az alábbi termékeket is megkapod:

1. SZERESD MAGAD, HOGY GYÓGYULJON AZ ÉLETED

szeresd magad cdÖnszeretet és önelfogadás CD motivációs szövegekkel, meditációval, dalokkal, megerősítésekkel

Az a célom ezzel a CD-vel, hogy segítsem meggyógyítani a kapcsolatodat saját magaddal, mert ez az egészséged és a mindennapi boldogságod alapja. Ha nem szereted magadat, állandóan olyan tapasztalások érnek az életben, amikben ezt a kellemetlen érzést újra és újra átéled. És ezek a negatív érzések felelősek számtalan problémáért az életedben.

Hallgass bele!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/274431381″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

Button

2. SZERESD A TESTED, HOGY EGÉSZSÉGESEN ÉLHESS

szeresd a tested cdTestszeretet CD motivációs szövegekkel, meditációval, dalokkal, megerősítésekkel

Megtanulhatod, hogyan szeresd meg a tested és hogyan folytass gyógyító kommunikációt vele az egészséged védelmében. Hiába vágysz bármire, ha nem élnél, nem tudnád megtapasztalni. Hiába szeretnél boldog lenni, ha közben nem fogadod el a testedet, nem fogod jól érezni magadat sehol.

Az egészség olyan testben tud virágozni, ahol a test szeretve van.

Hallgass bele!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/274431132″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

Button

3. VÁLJ AZZÁ, AKI LENNI SZERETNÉL

valj-azza-aki-lenni-szeretnelÉnképfejlesztő CD motivációs szövegekkel, meditációval, dalokkal, megerősítésekkel

Megtanulhatod, hogyan alakítsd át az önmagadról kialakított képet olyanná, amely támogat téged az előrejutásban, a problémáid hatékony megoldásában, az álmaid megvalósításában. Azt is megtanulod, hogyan tedd szokássá a pozitív belső párbeszédet, mely sorsodat formálja.

Hallgass bele!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/274431792″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

Button

4. KÉPES VAGY RÁ! MEG TUDOD CSINÁLNI!

képes vagy rá cdÖnbizalom CD motivációs szövegekkel, meditációval, dalokkal, megerősítésekkel

Megtanulhatod, hogyan növelheted az önbizalmadat, és egy olyan technikát is elsajátíthatsz, amelynek a segítségével konkrét helyzetek előtt pár perc alatt képes vagy növelni a magabiztosságodat, amikor csak szükségét érzed.

Hallgass bele!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/274430745″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

Button

5. 333 POZITÍV MEGERŐSÍTÉS ÖNBECSÜLÉSED NÖVELÉSÉHEZ

333megerositescdHa folyton negatív gondolatokkal táplálod magad, nagyban rontod az esélyeidet egy elégedett, boldog, sikeres életre. Az önkritika ugyanis kortizolhormont, azaz stresszhormont szabadít fel a szervezetedben, az állandó stressz pedig depresszióhoz vezethet.

Használj önmegerősítéseket. Olyan mondatokat, amelyek pozitívak és ismételgesd őket magadban, kondicionáld át a gondolkodásodat egy másik, pozitív frekvenciára! Idővel ezek a pozitív önmegerősítések semlegesíteni fogják a negatívat, azáltal, hogy nem kapnak figyelmet, ami életben tartaná őket. Ebben lesz segítségedre ez a CD!

Érdemes ezeket a megerősítéseket háttérként hallgatnod a munkád során, vezetés közben, esténként elalvás előtt vagy bármikor, amikor jól esik.

Hallgass bele!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/292392955″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Button

50_idezet_pdf+1 BÓNUSZ A CSOMAGHOZ

50 motivációs, önbecsülés növelését inspiráló, idézetes grafika.

A kiadvány PDF formátumban tölthető le!

 

borito

keménytáblás, ragasztókötött

isbn

978-963-12-6994-9

Sorsfordító önbecsülés könyv termékről 5 értékelés

 1. Bakos Veronika, Budapest, 32 éves

  Értékesítési területen dolgozom és nagyon szerettem volna, hogy egy üzlet megvalósuljon. Ilyen helyzetben hajlamos vagyok szorongani, kombinálni, jönnek a mi lesz ha nem sikerül gondolatok, nem fogom tudni megcsinálni stb…Na a nagy nap előtt kb min tízszer meghallgattam Bagdi Bella :Képes vagy rá című dalát, énekeltem,táncoltam és úgy feltöltődtem, hogy kiestem a komfortzónámból és elengedtem a szokásos negatív gondolatokat. Reggel a munkába vezető úton végig a dalt dúdoltam és mikor megérkezett az ügyfél nem görcsöltem, hanem lazán, mintha egy barátnőmmel kommunikálnék úgy beszéltem vele és sikerült megkötni az ügyletet. Hálával és köszönettel tartozom ezért Bellának és a zenekar minden tagjának, hogy jobbnál -jobb dalokat adtok elő! 🙂

 2. Lainé-Timmer Ágnes, Gesztely, 60 éves

  Drága Bella! Végtelenül hálás vagyok a munkásságodért és azért, hogy megalkottad ezt az Önbecsülés csomagot. A 333 pozitív megerősítés rendkívüli hatással van rám, ma reggel sírtam is, amint hallgattam, annyira meghatódtam az álmom beteljesülésének víziójától. Imádom hallgatni ezeket a megerősítéseket, fantasztikusan jól raktad össze. Annyira jó, hogy a dalaid szövege is megjelenik benne. És a hangsúlyozás is igen jól sikerült. KÖSZÖNÖM!!!!

 3. Pálfi Rozália, Budapest, 35 éves

  A dalok hallgatása mindig segít, amikor úgy érzem a gödör alján vagyok Bella dalai a lépcsők, amivel kimászok.

 4. Görhöny (megerősített tulajdonos)

  Kedves Bella!
  Nagyon hálás vagyok neked,amiért megírtad ezt a könyvet.
  Igen sok pozitív gondolkodásra tanító művet olvatam már,
  de ez fantasztikus,hiszen nagyon összeszedett,alaposn
  megszerkesztett könyvről van szó,
  Nekem nagyon sokat segített egy szakításom után,
  ami már a sokadik csalódás volt számomra.
  Ez a csodálatos könyv lett a Bibliám,
  melyet a minden napokban is szívesen segítségül kérhetek majd. 🙂
  Természetesen jó szívvel ajánlom mindenkinek.
  Áldás kísérje életed és munkád egyaránt!
  Szeretettel: Görhöny Mónika

 5. Csepregi (megerősített tulajdonos)

  Kedves Bella!

  Már közel 15 éve, hogy elindultam a belső fejlődés útján. Hosszú ideje hallgatom dalaid. Könyvedben sok ismerős gondolattal találkoztam, de még így is tudott valami újat, és egy kicsit más szemszögből adni. Jól átgondolt mondatokkal, csodálatos illusztrációkkal, kellemes színekkel találkozhat az, aki a kezébe veszi és elolvassa. Szeretem minden oldalát! Köszönöm, hogy megosztottad velünk!

  Áldás kísérje utadat:

  Csepregi Szilvia

Mondd el a véleményed

Your email address will not be published. Required fields are marked