Bevezető áron október 2-ig!
Ne maradj le!

Hála-híd

Személyiségfejlesztő kártyajáték

A Hála-híd kártyajátékkal új szemléletet kelthettek életre játék közben, miközben egymással való kapcsolatotokat is elmélyíthetitek. Fedezzétek fel ti is a hála erejét játékosan a családdal vagy a barátokkal! Játszhatjátok otthon, nyaraláskor, kikapcsolódáskor, hamarosan pedig boldogságfokozó erejét is megtapasztalhatjátok. Legyen részetek szórakoztató és inspiráló pillanatokban közösen a Hála-híd kártyákkal!

A Boldogságóra könyvek már megvásárolhatóak az Ecofamily boltjaiban is!

Párkapcsolati kártyák az őszi kuckózáshoz
Ki mondta, hogy az ősz az elmúlásról szól? A vénasszonyok nyarával még hosszan hihetünk a szép időben és a szabadtéri programokban, esténként pedig nincs is jobb alkalom a közös kuckózásra és minőségi időtöltésre, mint a csodás őszi esték! A beszélgetésindító párkapcsolati kártyák segítenek közös pillanatokkal és mély beszélgetésekkel megtölteni az estéket.

Olykor-olykor mindenkinek jól jön a megerősítés motivációképp, de nem is sejtenéd, hogy milyen erő rejlik a pozitív megerősítésekben! Belső erőforrást, inspirációt jelentenek. Tematikus kártyáinkkal pedig Te is megtapasztalhatod erejüket!

Különleges könyv ajándékba

100 őszinte és mély gondolat, amivel kifejezheted szeretteidnek, és azoknak az embereknek, akik valamiért fontosak neked, mit is jelentenek számodra. Rendeld meg a könyvet ajándékba!

Ajándékozz édesanyádnak valami különlegeset és igazán szívhez szólót: lepd meg a 100 ok, amiért jobb veled a világ, édesanyám c. könyvvel!

Mindenki jó valamiben. Te miben lehetsz a legjobb?

Töltsd ki a tesztet, derítsd ki az erősségeid és tudd meg, hogyan lehetsz a legjobb önmagad!

sheds plans Hip Roof Shed Plans 10×18 Clerestory Dormer Shed Plans 20×12 Bali Out Call Message kingdom357 gospin123 kontes123 pasar123 raja123 respin123 sakti123 virgo123 cuan123 bule77